Free Website kaluman

adat Alias

Lamun perlu alias adat, Anjeun bisa nuliskeun eta di handap.

link béakna

Nyetel hiji tanggal béakna mareuman URL sanggeus tanggal ieu.

sandi Nangtayungan

Ku nambahkeun sandi, Anjeun bisa ngawatesan aksés ka.

gambaran

Hal ieu bisa Dipaké pikeun Identipikasi URL dina akun Anjeun.


Geotargeting Tambah deui lokasi

Upami Anjeun gaduh kaca beda keur Daérah beda Saterusna anjeun Mungkin ka alihan pamaké pikeun kaca nu ngagunakeun URL sarua. Kantun milih nagara jeung nuliskeun URL teh.


alat targeting Tambahkeun deui alat

Upami Anjeun gaduh kaca béda alat béda (kayaning mobile, tablet, jsb) lajeng kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun alihan pamaké ka kaca Éta maké URL pondok sami. Kantun milih alat jeung asupkeun URL.

Hiji link pondok, kemungkinan Taya Wates.

A link pondok mangrupa alat marketing anu kuat Lamun anjeun make eta carefull. Teu ngan tumbu tapi hiji medium Antara customer anjeun sarta tujuan Maranéhna. A link pondok ngidinan Anjeun pikeun ngumpulkeun pisan data ngeunaan Konsumén anjeun sarta paripolah Maranéhna.

Target. Ulang target.

Sasaran Konsumén anjeun pikeun Ngaronjatkeun jangkauan anjeun sarta alihan dinya na eta kaca relevan. Tambahkeun piksel pikeun retarget eta dina kampanye iklan média sosial Anjeun pikeun moto eta.

Ngukur. Ngaoptimalkeun.

Bagikeun Tumbu anjeun ka jaringan sarta ukuran data anjeun ngaoptimalkeun kinerja kampanye pamasaran anjeun. Ngahontal hiji panongton Éta fits kaperluan Anjeun.

Ngahontal & Ngaronjatkeun Penjualan. Sampurna pikeun jualan & pamasaran

Ngarti pamaké anjeun sarta Konsumén bakal nulungan urang Ngaronjatkeun konversi Anjeun. Sistim kami ngidinan Anjeun pikeun lagu Sagala. Naha éta téh jumlah clicks, nagara atawa referrer nu, data nu geus aya pikeun anjeun nganalisis eta.

Ngadamel akun

Mimitian haratis, ningkatkeun engké - No kartu kiridit diperlukeun.

Sasaran pamaké kabetot. Pakakas kuat Éta Gawé

produk urang ngidinan udagan anjeun nu pamaké anjeun hadé ngartos kabiasaan maranéhanana sarta Nyadiakeun eta pangalaman sakabéh hadé ngaliwatan pinter ulang targeting. Urang Nyadiakeun maneh loba parabot kuat pikeun ngahontal eta hadé.


Pakakas kuat Éta Gawé

link kadali

Control privasi

Manajemén link

Dashboard kuat

Fitur premium

statistik

Kontrol dina unggal loop na Sagala. kontrol lengkep on Tumbu Anjeun

Kalawan kaanggotaan premium urang, anjeun bakal kudu ngadalikeun lengkep on Tumbu Anjeun. Ieu Hartosna anjeun bisa robah anu tujuan kapan rék. Tambahkeun, ngarobah, atawa miceun saringan sagala, kapan.

Targeting Konsumén anjeun

Konsumén udagan

Sasaran pamaké anjeun dumasar lokasi jeung alat Maranéhna na alihan eta husus kaca eta pikeun Ngaronjatkeun konversi Anjeun.

Custom badarat Page

Jieun kaca badarat custom kana ngamajukeun produk Anjeun atawa jasa di forefront sareng terlibat dina pamaké dina kampanye pamasaran Anjeun.

Overlays

Paké alat urang pikeun overlay bewara unobtrusive tampilan dina ramatloka target. Hiji jalan sampurna pikeun ngirim pesen ka Konsumén Anjeun atawa ngajalankeun kampanye promotion.


nyukcruk acara

Tambahkeun piksel custom anjeun ti panyadia sapertos Microsoft sarta Facebook acara lagu katuhu Nalika Éta téh lumangsung.

premium Aliases

Salaku kaanggotaan premium, Anjeun bakal tiasa milih hiji landian premium pikeun tumbu anjeun tina daptar kami tina aliases ditangtayungan.

API mantap

Paké API kuat urang pikeun ngawangun aplikasi custom atanapi manjangkeun aplikasi sorangan kalawan parabot kuat urang.

Ngamimitian haratis


URL Public panganyarna

Favicon Cross Nagara Enduro xc Loukov 2018 - YouTube

Kawas unggal taun, dilaksanakeun di Palang Nagara Loukov u Semil. Tradisional pasang lomba dina Saptu jeung Minggu lomba individu. lagu téh leuwih ...

25 clicks

Favicon Kumaha Jieun 220V generator dinamo - YouTube

Kumaha Jieun 220V generator + Hatur keur nonton! + Mangga subcribe pikeun ningali video panganyarna. + Good tuah !!!!

https://petrpikora.com/url/DW9xC salinan & Bullet; minggu 3 ago
115 clicks

Favicon Anyar énérgi bébas dc listrik motor generator 220v A ...

Bébas énérgi listrik DIY maké magnet Motor generator - percobaan Élmu pisan gampang Sakabéh urang miharep anjeun & # 39, 39 & #; gé resep kami conce klip video ...

https://petrpikora.com/url/Cpxo5 salinan & Bullet; minggu 3 ago
134 clicks

Favicon Castle Wallenstein - YouTube

Wallenstein (Waldstein) nyaéta uing di kacamatan Semily deukeut Turnov di peuyeum Paradise. puri Ancestral tina Lords of Wallenstein asalna tina kadua ...

https://petrpikora.com/url/P4Dx5 salinan & Bullet; minggu 3 ago
75 clicks

Favicon Dvur Kralove Smithsonian - YouTube

Dvur Kralove Smithsonian

https://petrpikora.com/url/OMvYw salinan & Bullet; minggu 3 ago
72 clicks

Favicon Drone Mavic pro & amp; Kacasoca kacilakaan DJI - Yout ...

Drone Mavic pro & amp; DJI kacasoca kacilakaan, teu salawasna mekar .... - :)

https://petrpikora.com/url/f1hPM salinan & Bullet; minggu 3 ago
68 clicks

Favicon lokomotif 310.0134 uap daun stasion -...

video pondok tur audio sampel 310.0134 lokomotif uap ninggalkeun stasiun Upper Sytová .... Friends Club karéta peuyeum Paradise p ...

https://petrpikora.com/url/gqDOi salinan & Bullet; minggu 3 ago
91 clicks

Mimitian kampanye pamasaran anjeun ayeuna na Ngahontal Konsumén anjeun éfisién.

ngadaptar kiwari

Pamasaran kalawan kapercayaan.

Powering

231 Sponsor

porsi

8409 clicks

dipercaya ku

7 konsumén