Diréktori url ramatloka

adat Alias

Lamun perlu alias adat, Anjeun bisa nuliskeun eta di handap.

link béakna

Nyetel hiji tanggal béakna mareuman URL sanggeus tanggal ieu.

sandi Nangtayungan

Ku nambahkeun sandi, Anjeun bisa ngawatesan aksés ka.

gambaran

Hal ieu bisa Dipaké pikeun Identipikasi URL dina akun Anjeun.


Geotargeting Tambah deui lokasi

Upami Anjeun gaduh kaca beda keur Daérah beda Saterusna anjeun Mungkin ka alihan pamaké pikeun kaca nu ngagunakeun URL sarua. Kantun milih nagara jeung nuliskeun URL teh.


alat targeting Tambahkeun deui alat

Upami Anjeun gaduh kaca béda alat béda (kayaning mobile, tablet, jsb) lajeng kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun alihan pamaké ka kaca Éta maké URL pondok sami. Kantun milih alat jeung asupkeun URL.

Hiji link pondok, kemungkinan Taya Wates.

A link pondok mangrupa alat marketing anu kuat Lamun anjeun make eta carefull. Teu ngan tumbu tapi hiji medium Antara customer anjeun sarta tujuan Maranéhna. A link pondok ngidinan Anjeun pikeun ngumpulkeun pisan data ngeunaan Konsumén anjeun sarta paripolah Maranéhna.

Target. Ulang target.

Sasaran Konsumén anjeun pikeun Ngaronjatkeun jangkauan anjeun sarta alihan dinya na eta kaca relevan. Tambahkeun piksel pikeun retarget eta dina kampanye iklan média sosial Anjeun pikeun moto eta.

Ngukur. Ngaoptimalkeun.

Bagikeun Tumbu anjeun ka jaringan sarta ukuran data anjeun ngaoptimalkeun kinerja kampanye pamasaran anjeun. Ngahontal hiji panongton Éta fits kaperluan Anjeun.

Ngahontal & Ngaronjatkeun Penjualan. Sampurna pikeun jualan & pamasaran

Ngarti pamaké anjeun sarta Konsumén bakal nulungan urang Ngaronjatkeun konversi Anjeun. Sistim kami ngidinan Anjeun pikeun lagu Sagala. Naha éta téh jumlah clicks, nagara atawa referrer nu, data nu geus aya pikeun anjeun nganalisis eta.

Ngadamel akun

Mimitian haratis, ningkatkeun engké - No kartu kiridit diperlukeun.

Sasaran pamaké kabetot. Pakakas kuat Éta Gawé

produk urang ngidinan udagan anjeun nu pamaké anjeun hadé ngartos kabiasaan maranéhanana sarta Nyadiakeun eta pangalaman sakabéh hadé ngaliwatan pinter ulang targeting. Urang Nyadiakeun maneh loba parabot kuat pikeun ngahontal eta hadé.


Pakakas kuat Éta Gawé

link kadali

Control privasi

Manajemén link

Dashboard kuat

Fitur premium

statistik

Kontrol dina unggal loop na Sagala. kontrol lengkep on Tumbu Anjeun

Kalawan kaanggotaan premium urang, anjeun bakal kudu ngadalikeun lengkep on Tumbu Anjeun. Ieu Hartosna anjeun bisa robah anu tujuan kapan rék. Tambahkeun, ngarobah, atawa miceun saringan sagala, kapan.

Targeting Konsumén anjeun

Konsumén udagan

Sasaran pamaké anjeun dumasar lokasi jeung alat Maranéhna na alihan eta husus kaca eta pikeun Ngaronjatkeun konversi Anjeun.

Custom badarat Page

Jieun kaca badarat custom kana ngamajukeun produk Anjeun atawa jasa di forefront sareng terlibat dina pamaké dina kampanye pamasaran Anjeun.

Overlays

Paké alat urang pikeun overlay bewara unobtrusive tampilan dina ramatloka target. Hiji jalan sampurna pikeun ngirim pesen ka Konsumén Anjeun atawa ngajalankeun kampanye promotion.


nyukcruk acara

Tambahkeun piksel custom anjeun ti panyadia sapertos Microsoft sarta Facebook acara lagu katuhu Nalika Éta téh lumangsung.

premium Aliases

Salaku kaanggotaan premium, Anjeun bakal tiasa milih hiji landian premium pikeun tumbu anjeun tina daptar kami tina aliases ditangtayungan.

API mantap

Paké API kuat urang pikeun ngawangun aplikasi custom atanapi manjangkeun aplikasi sorangan kalawan parabot kuat urang.

Ngamimitian haratis


URL Public panganyarna

Favicon Kevin McDonald frustasi ku urut boss Fulham Cl ...

gelandang Fulham Kevin McDonald geus diucapkeun ti hanjelu anjeunna endured handapeun urut boss Claudio Ranieri.

43 clicks

Favicon Lalaki Wargi urang comeback Niagara Short di Ivy ...

New Haven, Conn.-satengahna ngaliwatan buruan hareup buleud tim basket teh lalaki Princeton urang dina Pasanggiri Liga Ivy, carita kokotéténgan disappointingly akrab. The lodaya No. 3-siki trailed No.

57 clicks

Favicon Lakers vs Knicks odds, garis: nyokot NBA, luhureun predi ...

modél komputer kabuktian SportsLine urang simulated Lakers vs Knicks 10,000 kali.

54 clicks

Favicon Championship NBA na Konférénsi Futures: bucks di ...

NBA Futures Galur jeung ramalan Based simulasi Komputer

61 clicks

Favicon Everton vs Chelsea warta tim, garis-up, prediksi ...

Duanana tim bakal ngarasa maranéhanana kudu ngalakonan hadé musim ieu. Everton geus slumped ka handap satengah tina méja jeung Marco Silva nyaeta dina tekenan gede pisan salaku hasilna. Yordania Pickford ngabogaan shocker di Newcastle Serikat minggu panungtungan sakumaha Newcastle ngancik ...

55 clicks

Favicon Yale meets Harvard di final Liga Ivy | Boston.c ...

Yale meets Harvard di final Liga Ivy. Baca langkung lengkep ihwal Boston.com.

62 clicks

Favicon Sababaraha tatu dina ledakan bocor gas dina Selatan L ...

Patugas pemadam kebakaran sapatemon seuneu sengit di ledakan, anu disababkeun tatu, lunta manhole nyertakeun sarta dijieun plume badag haseup.

49 clicks

Mimitian kampanye pamasaran anjeun ayeuna na Ngahontal Konsumén anjeun éfisién.

ngadaptar kiwari

Pamasaran kalawan kapercayaan.

Powering

497 Sponsor

porsi

78998 clicks

dipercaya ku

2 konsumén