Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
usum tiris

usum tiris

  • Roudnice di Giant Spring 2018 Baca leuwih>

    Roudnice di Giant Spring 2018

    cooling Pébruari pondok tina Roudnice di gunung. Roudnice mangrupakeun desa, bagian désa Jestrabi di Kab Giant Semily. Eta ayana 2 km tenggaraeun Jestrabi di Giant ngeunaan. Aya 80 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 47 jiwa. Roudnice aya di wilayah administratif Roudnice Giant Pagunungan di hiji wewengkon 2,19 km2. Roudnice ayana dina tonggong [...]

  • Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Rokytnice tina poto luhur Baca leuwih>

    Rokytnice tina poto luhur

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • poto buta tina jangkung Baca leuwih>

    poto buta tina jangkung

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan [...]

  • Di luhur lookout pinus luhur Jizerou Baca leuwih>

    Di luhur lookout pinus luhur Jizerou

    Di lookout pinus tinggi luhur Jizerou 21.01.2018 sometime soré ieu ..... Wisata munara, resembling hiji munara jaga ku galeri kai, diwangun dina taun 2008 mun 2009 on milik-Na, Mr. Francis Hubař. Munara lookout nangtung dina loka kalawan pintonan éksténsif pikeun désa Roprachtice Semilsko na di tempat dimana kungsi ngadeg di triangulation munara. Lookout [...]

  • Roudnice di Pagunungan Giant, Křížlice, Hawks, Rezek Baca leuwih>

    Roudnice di Pagunungan Giant, Křížlice, Hawks, Rezek

    Montage of nembak ti Roudnice di Giant Křížlice, Hawks na sakuliling. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. kompleks gunung lega ngawengku dinten ieu Giant geus ditétélakeun di kuna [...]

  • 4K tiris pisan Baca leuwih>

    4K tiris pisan

    Rama Frost (Rusia Морозко, Morozko) anu warna film Soviét tina 1964 taun, dina Czech televisi tradisional ditayangkan dina waktos Christmas. Ibun (akina ibun) oge karakter mitis tina mitologi Slavia. Film ieu diarahkeun ku Alexander Rou, panulis naskah éta hiji playwright utama Nikolai Erdman. pilem ngagunakeun motif tina dongeng tradisional Rusia, tapi storyline sorangan téh aslina. Hurup utama nyaéta [...]

  • Jizera Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jizera Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant nyebut hiji garéja paroki kai - salah sahiji mimiti di wewengkon ieu, nyebut eta éta nu disebatkeun munggaran désa Jablonec. Dina 1896 Jablonec [...]

deui ka puncak