Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
skipas

skipas

  • Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA Giant Pagunungan. [...]

  • Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora Baca leuwih>

    Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou Baca leuwih>

    Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou

    Patugas di Lookout Rock Rokytnice nad Jizerou, 778 m hansip Hill (dieu disebut pulisi) nyaeta salah sahiji penjaga pasir, ti mana nu geus kaliwat kungsi jadi warned desa tatangga saméméh invasi musuh. seuneu Ieu pesen urang gaduh ti gunung tepi ka meunang liwat Kozákov ka wewengkon, dina sentral Bohemia. Lookout Rock pulisi perenahna di [...]

  • Vitkovice di Pagunungan Giant Baca leuwih>

    Vitkovice di Pagunungan Giant

    Desa Vítkovice (Jerman Witkowitz) anu lokasina di kacamatan Semily, Liberec Region. Hal ieu lokasina di Pagunungan Giant sapanjang lebak walungan Jizerky. Tanggal 28. 8. pangeusi 2006 426 cicing di dieu. Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1606. Dina 1. 17 satengah. glassworks abad digarap milik genus huťmistrovskému Preissler. Désa diwangun ku hiji cadastral [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s RO nyaéta parusahaan Czech dina wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar di Paseky nad Jizerou ka sataun 1882, nalika aya Rösslerovými baraya diadegkeun pabrik pikeun handmade produk karton bungkusan bodas keur industri kaca di wewengkon Jablonec. Pikeun tahap salajengna sakabéhna hasil hirup dicirikeun ku perluasan parusahaan [...]

  • Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou Baca leuwih>

    Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA [...]

  • Giant, Lysa hora, Polandia Baca leuwih>

    Giant, Lysa hora, Polandia

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara tempat pang populerna di gunung nu [...]

  • Příchovice, akar, Giant Pagunungan Baca leuwih>

    Příchovice, akar, Giant Pagunungan

    Příchovice (Jerman Stephansruh atanapi Prichowitz) mangrupakeun desa, bagian désa Kabupaten Kořenov Jablonec nad Nisou. Eta ayana ngeunaan 3 km kidul-kulon akar. Aya 279 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 271 jiwa. Příchovice mimitina diwangun ti padumukan jeung bagéan Handap Příchovice, Příchovice luhur, Wasteland, Moravia, Libštát, Potočná, Nopa pondok, Tesařov jeung [...]

  • Harrachov & sunrise Baca leuwih>

    Harrachov & sunrise

    Harrachov na sunrise 14.11.2016. Harrachov (eta. Harrachsdorf) nyaeta salah sahiji kota jeung hiji Resort gunung penting dina Pagunungan Giant. Hal ieu lokasina di handapeun Iblis urang Gunung di lebak di walungan Mumlava. Ieu tumiba dina Kabupaten Liberec Region Semily. Kota langsung wawatesan jeung Polandia, anu ngalibatkeun komunikasi jalan utama. Di loka dinten Harrachov éta 17. Kampung abad diadegkeun [...]

  • luhur Pagunungan Baca leuwih>

    luhur Pagunungan

    Upper Pagunungan (Jerman Ober Schüsselbauden) nyaeta Desa gunung pangluhurna di gunung. Saatos administratif digolongkeun dina Vitkovice. Tembok diwangun dina lamping of Medvědín di luhurna 1000 méter. Lokasina kaléreun Vitkovice sarta kuloneun Spindleruv Mlyn. The chalet munggaran diwangun dina 1642. Dina poé mimiti tina ayana didieu maranéhna cicing [...]

  • Jizera Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jizera Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant nyebut hiji garéja paroki kai - salah sahiji mimiti di wewengkon ieu, nyebut eta éta nu disebatkeun munggaran désa Jablonec. Dina 1896 Jablonec [...]

deui ka puncak