Roudnice di Pagunungan Giant, Křížlice, Hawks, Rezek

Montage of nembak ti Roudnice Giant Pagunungan, Křížlice, Hawks na sakuliling. pagunungan(Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. pangluhurna

Maca deui
Ninggalkeun comment hiji