Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
phantom maju

phantom maju

  • Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Panonpoé & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé & Phantom 4

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Jablonec nad Jizerou ti Kamenka Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou ti Kamenka

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di salamet [...]

  • Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice tina jangkungna Baca leuwih>

    Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice tina jangkungna

    Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, desa ieu konsistén dilaporkeun 637 pangeusi, 302 di Désa Handap Sytová, [...]

  • Castle ruruntuhan Trosky Baca leuwih>

    Castle ruruntuhan Trosky

    Castle uing ampir ti sudut pandang jeung outlook munara Baba na Panna 11.07.2016 daerah caket dieu. Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun simbol Céko [...]

  • Jizerky tina jangkungna Baca leuwih>

    Jizerky tina jangkungna

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, dina jargon disebut oge Jizerky) mangrupakeun geomorphological Unit gunung northernmost na Czech. Pagunungan anu dingaranan Walungan Jizera, nu asalna dina lamping of Smrk, gunung pangluhurna di bagian Czech sahiji gunung. Ieu ieu saméméhna dianggap ujung kulon Pagunungan Giant. Hiji bagian penting anu lokasina di Polandia, di mana anjeunna geus pangluhurna [...]

  • Czech Paradise jeung Trosky Baca leuwih>

    Czech Paradise jeung Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Jablonec nad Jizerou ti Sklenarice Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou ti Sklenarice

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • batu Prachovské ti jangkungna a Baca leuwih>

    batu Prachovské ti jangkungna a

    Prachovské batu ti luhur. Prachovské Rocks aya batu formasi group sandstone rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, huma podcelku Turnovská, [...]

  • Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4. Czech Paradise (Jerman Böhmisches Paradies) nyaéta nami kanggo aréa dina Pojizeří tengah nu boga konsentrasi luhur monumen alam jeung sajarah. Czech Paradise aréa asalna digambarkeun Litomerice (ayeuna disebut Taman Bohemia) Asezare populata Populasi Jerman-diomongkeun. harti ayeuna asalna di 2. 19 satengah. abad. Salaku pangarang anu [...]

  • DJI Phantom 4 Rezek, Giant Baca leuwih>

    DJI Phantom 4 Rezek, Giant

    Rezek (Giant Pagunungan) - ngaran lokal di Giant pakampungan luyu jeung kota di Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun [...]

  • Prachov Rocks, balong Jinolice, Jinolice Baca leuwih>

    Prachov Rocks, balong Jinolice, Jinolice

    Prachovské Rocks aya batu formasi group sandstone rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, huma podcelku Turnovská, Kab Vyskeřská Highlands jeung [...]

  • Pískovna, Czech Paradise, Trosky, Prachov Rocks Baca leuwih>

    Pískovna, Czech Paradise, Trosky, Prachov Rocks

    Éndah panempoan sawah, jukut jeung munara sandstone of Apolena batu handap benteng ruruntuhan Trosky unggal wisata sateuacan 70 taun geus ngadegkeun anu lokasina katuhu dina haté tina peuyeum Paradise. Saprak harita, kumaha oge, bagian considerable urut lemahna swallowed kawah buta Střelečská sandpits sarta pintonan ti ruruntuhan katutupan pangwangunan masif tutuwuhan pikeun [...]

deui ka puncak