Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
phantom 4

phantom 4

  • DJI Phantom 4 Baca leuwih>

    DJI Phantom 4

    Smart drone - 4K kaméra stabilisasi 3 sumbu-Lightbridge, dibasajankeun up 5km, stamina ngadeukeutan 28min max Speed ​​20 / s beurat 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura magnésium, sensor tabrakan, sarta fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnésium konstruksi quadcopter DJI Phantom 4 ngabogaan magnésium yayasan padet, nu naek rigidity jeung ngaminimalkeun Geter tur beurat ti alat eta sorangan. Opat motor ngaktipkeun stabil [...]

  • Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Rokytnice tina poto luhur Baca leuwih>

    Rokytnice tina poto luhur

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • poto buta tina jangkung Baca leuwih>

    poto buta tina jangkung

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan [...]

  • DJI Mavic Pro Video Test 4K Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro Video Test 4K

    DJI Mavic Pro mangrupakeun drone leutik, tapi kuat, hatur nuhun nu langit janten kanvas pikeun kreativitas anjeun, gampang jeung tanpa worries, tur mantuan anjeun nyieun unggal momen torsi hawa. Kotak ci toko téhnologi kacida kompléks Mavic Pro ngajadikeun tebih paling canggih ngalayang DJI kaméra. 24 cores kinerja komputasi, sistem lengkep anyar keur rentang pangiriman nepi ka 7 km, [...]

  • Dron DJI Mavic pro, Phantom 4 & Peuting Visi + ngadeukeutkeun Baca leuwih>

    Dron DJI Mavic pro, Phantom 4 & Peuting Visi + ngadeukeutkeun

    Drone DJI Mavic pro di modifying mini kaméra karek dikembangkeun pikeun visi wengi sarta lénsa zum adjustable pinuh pikeun pamakéan umum. video ieu kaala for nyak total gelap jeung pisibilitas minimal. Kaméra boga loba pilihan konfigurasi, instalasi basajan, sarta geura-giru siap pikeun palaksanaan komérsial of a diobral gratis. Kaméra ayeuna keur dimekarkeun pikeun drones [...]

  • balong tina Swift na Louka Baca leuwih>

    balong tina Swift na Louka

    Usum view tina caang, Rybnice na Loukov 26.01.2018 soré. Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, désa di Indonésia ieu permanén [...]

  • Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou Baca leuwih>

    Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou spring 2016 sababaraha bulan saméméh rekonstruksi lengkep, lamun sakabeh sasak ieu diangkat tur dipindahkeun sisi ka sisi Jizera. Ieu salah sahiji ti saeutik sésana sasak katutupan babad. Sacara stuktur eta mangrupakeun tipe sasak věšadlového. Dina salah sahiji blok batu tugu ieu ukiran 1888 taun, éta [...]

  • Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil Baca leuwih>

    Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil

    Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, desa ieu konsistén dilaporkeun 637 pangeusi, 302 di Désa Handap [...]

  • Paling di Peřimov sagawayah, sasak Peřimovský Baca leuwih>

    Paling di Peřimov sagawayah, sasak Peřimovský

    Peřimovský sasak anu lokasina di kacamatan Semily, éta overcomes walungan Jizera sarta mangrupa bagian tina jalan III / 28618, nu ngahubungkeun Desa Peřimov (jeung patali Mricna) jeung padumukan Handap Sytová na jalan utama II / 292 ti Semil mun Top Sytová nu aya nyambung ka jalan kaayaan I / 14. Ti inohong di luhur nunjukeun jumlah pendaptaran jalan na sasak di [...]

  • Panonpoé & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé & Phantom 4

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Jablonec nad Jizerou ti Kamenka Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou ti Kamenka

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di salamet [...]

  • Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA Giant Pagunungan. [...]

  • Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora Baca leuwih>

    Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou Baca leuwih>

    Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou

    Patugas di Lookout Rock Rokytnice nad Jizerou, 778 m hansip Hill (dieu disebut pulisi) nyaeta salah sahiji penjaga pasir, ti mana nu geus kaliwat kungsi jadi warned desa tatangga saméméh invasi musuh. seuneu Ieu pesen urang gaduh ti gunung tepi ka meunang liwat Kozákov ka wewengkon, dina sentral Bohemia. Lookout Rock pulisi perenahna di [...]

  • Vitkovice di Pagunungan Giant Baca leuwih>

    Vitkovice di Pagunungan Giant

    Desa Vítkovice (Jerman Witkowitz) anu lokasina di kacamatan Semily, Liberec Region. Hal ieu lokasina di Pagunungan Giant sapanjang lebak walungan Jizerky. Tanggal 28. 8. pangeusi 2006 426 cicing di dieu. Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1606. Dina 1. 17 satengah. glassworks abad digarap milik genus huťmistrovskému Preissler. Désa diwangun ku hiji cadastral [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s RO nyaéta parusahaan Czech dina wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar di Paseky nad Jizerou ka sataun 1882, nalika aya Rösslerovými baraya diadegkeun pabrik pikeun handmade produk karton bungkusan bodas keur industri kaca di wewengkon Jablonec. Pikeun tahap salajengna sakabéhna hasil hirup dicirikeun ku perluasan parusahaan [...]

  • Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou Baca leuwih>

    Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA [...]

deui ka puncak