Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
pas

pas

  • Labe Dam Spindleruv Mlyn Baca leuwih>

    Labe Dam Spindleruv Mlyn

    Spindleruv Mlyn (Jerman Spindlermühle) mangrupa wisata sarta ski Resort penting dina gunung. Kota Spindleruv Mlyn téh kurang pangeusi 1200 (dina 2006've miboga ampir 1400) jeung 7690,91 aréa ha. Dina tungtung puseur dayeuh jalan II / 295, anu nyambungkeun jalan gunung mun Spindler chalet. Labe Burangrang nyaéta bendungan dina ngahontal luhur walungan Labe [...]

  • Upper Rokytnice nad Jizerou, Lysa gunung luhureun cabins, ski jeung Resort ski Baca leuwih>

    Upper Rokytnice nad Jizerou, Lysa gunung luhureun cabins, ski jeung Resort ski

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. Kota [...]

  • Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise Baca leuwih>

    Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise

    Autumn sunrise di Pagunungan Giant on Rezek. Rezek (Giant Pagunungan) - ngaran lokal di Giant pakampungan luyu jeung kota di Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Gunung pangluhurna di Pagunungan Giant nyaeta Snezka [...]

  • Příchovice, akar, Giant Pagunungan Baca leuwih>

    Příchovice, akar, Giant Pagunungan

    Příchovice (Jerman Stephansruh atanapi Prichowitz) mangrupakeun desa, bagian désa Kabupaten Kořenov Jablonec nad Nisou. Eta ayana ngeunaan 3 km kidul-kulon akar. Aya 279 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 271 jiwa. Příchovice mimitina diwangun ti padumukan jeung bagéan Handap Příchovice, Příchovice luhur, Wasteland, Moravia, Libštát, Potočná, Nopa pondok, Tesařov jeung [...]

  • Harrachov & sunrise Baca leuwih>

    Harrachov & sunrise

    Harrachov na sunrise 14.11.2016. Harrachov (eta. Harrachsdorf) nyaeta salah sahiji kota jeung hiji Resort gunung penting dina Pagunungan Giant. Hal ieu lokasina di handapeun Iblis urang Gunung di lebak di walungan Mumlava. Ieu tumiba dina Kabupaten Liberec Region Semily. Kota langsung wawatesan jeung Polandia, anu ngalibatkeun komunikasi jalan utama. Di loka dinten Harrachov éta 17. Kampung abad diadegkeun [...]

  • Jizera Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jizera Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant nyebut hiji garéja paroki kai - salah sahiji mimiti di wewengkon ieu, nyebut eta éta nu disebatkeun munggaran désa Jablonec. Dina 1896 Jablonec [...]

  • Giant Pagunungan Baca leuwih>

    Giant Pagunungan

    Upper Pagunungan (Jerman Ober Schüsselbauden) nyaeta Desa gunung pangluhurna di gunung. Saatos administratif digolongkeun dina Vitkovice. Tembok diwangun dina lamping of Medvědín di luhurna 1000 méter. Lokasina kaléreun Vitkovice sarta kuloneun Spindleruv Mlyn. The chalet munggaran diwangun dina 1642. Dina poé mimiti tina ayana didieu maranéhna cicing [...]

deui ka puncak