Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Jablonec nad Jizerou

Jablonec nad Jizerou

  • Krkonošský sabtu minggu ngukus, lokomotif uap 310.0134 Baca leuwih>

    Krkonošský sabtu minggu ngukus, lokomotif uap 310.0134

    Babaturan Club karéta peuyeum Paradise handapeun naungan Gubernur tina Liberec Region diayakeun sataun hareup favorit ngalir karéta uap di sési Vrchlabí - Kunčice - Martinice di Pagunungan Giant - Jilemnice - Rokytnice nad Jizerou dikaitkeun jeung "soré Krakonošova usum panas," pangiriman The sarta ngaleupaskeun datang ti duanana deukeut Vrchlabí ti arah Rokytnice. 310.0 lokomotif runtuyan nyaéta [...]

  • Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari Baca leuwih>

    Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari

    Nístějka kana ruruntuhan istana dina promontory luhureun confluence tina Jizera na Farského Creek sarta sakuliah jalan I / 14, di monumen alam sarua. Éta diaksés sapanjang jalan satapak konéng tina Vysoke nad Jizerou. papanggihan keramik némbongkeun ayana manusa sanajan dina 17. st. Lestari watak teu jeung anggahotana babak munara, istana jeung benteng lapang résidu. Sésa-sésa benteng anu dijaga saperti [...]

  • Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Jablonec nad Jizerou ti Kamenka Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou ti Kamenka

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di salamet [...]

  • Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora Baca leuwih>

    Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou Baca leuwih>

    Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou

    Patugas di Lookout Rock Rokytnice nad Jizerou, 778 m hansip Hill (dieu disebut pulisi) nyaeta salah sahiji penjaga pasir, ti mana nu geus kaliwat kungsi jadi warned desa tatangga saméméh invasi musuh. seuneu Ieu pesen urang gaduh ti gunung tepi ka meunang liwat Kozákov ka wewengkon, dina sentral Bohemia. Lookout Rock pulisi perenahna di [...]

  • Jablonec nad Jizerou ti Sklenarice Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou ti Sklenarice

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Jizera Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jizera Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant nyebut hiji garéja paroki kai - salah sahiji mimiti di wewengkon ieu, nyebut eta éta nu disebatkeun munggaran désa Jablonec. Dina 1896 Jablonec [...]

deui ka puncak