Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
hrad

hrad

  • puri Wallenstein Baca leuwih>

    puri Wallenstein

    Wallenstein (Waldstein) nyaéta uing di kacamatan Semily deukeut Turnov di peuyeum Paradise. puri Ancestral tina Lords of Wallenstein ti satengah 13 kadua. abad. Ieu salah sahiji istana pangkolotna di wilayah Jawa Barat. Castle diwangun salah sahiji cabang Markvartic ngeunaan taun 1260 mun 1280. Ieu meureun ti Jaroslav Hruštice atanapi putrana Zdenek [...]

  • puri Frýdštejn Baca leuwih>

    puri Frýdštejn

    A mangga buka rusuh ka puri Frýdštejn .... Fitur dominan tina benteng mangrupakeun munara karaton badag diwangun kana sandstone gawir pangluhurna nu overlooks sakabéh lebak. munara téh tinggi 15 méter, averaging a 9 méteran jeung 2 masonry boga méteran kakuatan. Pojizeří éta ti 13. milik kulawarga abad Markvartic. 1363 sataun anu disebutkeun salaku pamilik wewengkon sabudeureun Hodkovic Masters [...]

  • kastil Kost Baca leuwih>

    kastil Kost

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

  • kastil Trosky Baca leuwih>

    kastil Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Castle uing lokasina di luhur sami [...]

  • Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari Baca leuwih>

    Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari

    Nístějka kana ruruntuhan istana dina promontory luhureun confluence tina Jizera na Farského Creek sarta sakuliah jalan I / 14, di monumen alam sarua. Éta diaksés sapanjang jalan satapak konéng tina Vysoke nad Jizerou. papanggihan keramik némbongkeun ayana manusa sanajan dina 17. st. Lestari watak teu jeung anggahotana babak munara, istana jeung benteng lapang résidu. Sésa-sésa benteng anu dijaga saperti [...]

  • Panonpoé & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé & Phantom 4

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Castle ruruntuhan Trosky Baca leuwih>

    Castle ruruntuhan Trosky

    Castle uing ampir ti sudut pandang jeung outlook munara Baba na Panna 11.07.2016 daerah caket dieu. Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun simbol Céko [...]

  • Czech Paradise jeung Trosky Baca leuwih>

    Czech Paradise jeung Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Kost Czech Paradise Baca leuwih>

    Kost Czech Paradise

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

deui ka puncak