Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
puri Wallenstein

puri Wallenstein

  • puri Wallenstein Baca leuwih>

    puri Wallenstein

    Wallenstein (Waldstein) nyaéta uing di kacamatan Semily deukeut Turnov di peuyeum Paradise. puri Ancestral tina Lords of Wallenstein ti satengah 13 kadua. abad. Ieu salah sahiji istana pangkolotna di wilayah Jawa Barat. Castle diwangun salah sahiji cabang Markvartic ngeunaan taun 1260 mun 1280. Ieu meureun ti Jaroslav Hruštice atanapi putrana Zdenek [...]

deui ka puncak