Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
kastil Kost

kastil Kost

  • Kost Czech Paradise Baca leuwih>

    Kost Czech Paradise

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

deui ka puncak