Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
mountaineering

mountaineering

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

deui ka puncak