Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
google

google

  • TensorFlow Baca leuwih>

    TensorFlow

    TensorFlow - Tensorflow.org - Google mangrupakeun perpustakaan software pikeun itungan numerik ngagunakeun metoda grafik aliran data. Bisa ngawula kana hasil panalungtikan, tapi masih réngsé ogé aplikasi anyar nu baris miboga kamampuh learning mesin. Sistem, disebutna TensorFlow mangrupa perpustakaan software sumber kabuka pikeun itungan numerik ngagunakeun metoda grafik aliran data. Bisa ngawula kana hasil panalungtikan, tapi masih réngsé ogé aplikasi anyar nu [...]

deui ka puncak