Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
geus teu kapake

geus teu kapake

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

  • kastil Trosky Baca leuwih>

    kastil Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Castle uing lokasina di luhur sami [...]

  • Panonpoé & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé & Phantom 4

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Castle ruruntuhan Trosky Baca leuwih>

    Castle ruruntuhan Trosky

    Castle uing ampir ti sudut pandang jeung outlook munara Baba na Panna 11.07.2016 daerah caket dieu. Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun simbol Céko [...]

  • Czech Paradise jeung Trosky Baca leuwih>

    Czech Paradise jeung Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4. Czech Paradise (Jerman Böhmisches Paradies) nyaéta nami kanggo aréa dina Pojizeří tengah nu boga konsentrasi luhur monumen alam jeung sajarah. Czech Paradise aréa asalna digambarkeun Litomerice (ayeuna disebut Taman Bohemia) Asezare populata Populasi Jerman-diomongkeun. harti ayeuna asalna di 2. 19 satengah. abad. Salaku pangarang anu [...]

  • Pískovna, Czech Paradise, Trosky, Prachov Rocks Baca leuwih>

    Pískovna, Czech Paradise, Trosky, Prachov Rocks

    Éndah panempoan sawah, jukut jeung munara sandstone of Apolena batu handap benteng ruruntuhan Trosky unggal wisata sateuacan 70 taun geus ngadegkeun anu lokasina katuhu dina haté tina peuyeum Paradise. Saprak harita, kumaha oge, bagian considerable urut lemahna swallowed kawah buta Střelečská sandpits sarta pintonan ti ruruntuhan katutupan pangwangunan masif tutuwuhan pikeun [...]

deui ka puncak