Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Frydstejn

Frydstejn

  • puri Frýdštejn Baca leuwih>

    puri Frýdštejn

    A mangga buka rusuh ka puri Frýdštejn .... Fitur dominan tina benteng mangrupakeun munara karaton badag diwangun kana sandstone gawir pangluhurna nu overlooks sakabéh lebak. munara téh tinggi 15 méter, averaging a 9 méteran jeung 2 masonry boga méteran kakuatan. Pojizeří éta ti 13. milik kulawarga abad Markvartic. 1363 sataun anu disebutkeun salaku pamilik wewengkon sabudeureun Hodkovic Masters [...]

  • Little Rock jeung Frydstejn Baca leuwih>

    Little Rock jeung Frydstejn

    Ruruntuhan of puri Frýdštejn mangrupa salah sahiji tilu istana di kacamatan Jablonec. Pikeun ngadegna nyaho persis. Urang teu nyaho persis lamun dijieun estate frýdštejnské. Tapi urang terang yen ieu sipat Markvatice. Dina 1363 nu Lords tina Dražice 13 warsih saterusna (r. 1376) ti Jan Bibrštejn jeung saterusna eta pamikiran anu mecenghulna Frýdštejn nyaéta [...]

deui ka puncak