Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Czech Paradise

Czech Paradise

  • puri Wallenstein Baca leuwih>

    puri Wallenstein

    Wallenstein (Waldstein) nyaéta uing di kacamatan Semily deukeut Turnov di peuyeum Paradise. puri Ancestral tina Lords of Wallenstein ti satengah 13 kadua. abad. Ieu salah sahiji istana pangkolotna di wilayah Jawa Barat. Castle diwangun salah sahiji cabang Markvartic ngeunaan taun 1260 mun 1280. Ieu meureun ti Jaroslav Hruštice atanapi putrana Zdenek [...]

  • puri Frýdštejn Baca leuwih>

    puri Frýdštejn

    A mangga buka rusuh ka puri Frýdštejn .... Fitur dominan tina benteng mangrupakeun munara karaton badag diwangun kana sandstone gawir pangluhurna nu overlooks sakabéh lebak. munara téh tinggi 15 méter, averaging a 9 méteran jeung 2 masonry boga méteran kakuatan. Pojizeří éta ti 13. milik kulawarga abad Markvartic. 1363 sataun anu disebutkeun salaku pamilik wewengkon sabudeureun Hodkovic Masters [...]

  • Drábské Kamar Baca leuwih>

    Drábské Kamar

    Drábské Kamar téh sésa tina kenténg kai aslina dina blok sandstone dina Dneboh cadastral di kacamatan Mlada Boleslav, 4 km wétaneun Munich Hradiste. Lokasina di wewengkon ditangtayungan tina Czech Paradise, dina wewengkon pentingna Éropa Natura 2000 na cagar alam Příhrazské batu. Batu bénténg diwangun di tepi kalér-kuloneun platform disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Baca leuwih>

    Prachovské skály

    Luncat kana batu Prachovské Prachovské batuan anu ..... sandstone formasi group batu rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, podcelku Turnovská [...]

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

  • kastil Kost Baca leuwih>

    kastil Kost

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

  • Humprecht Baca leuwih>

    Humprecht

    puri Humprecht nyaeta di kacamatan Jičín ku perenah wangunan elliptical has, diwangun dina 1666-1668. Eta perenahna di PLA Czech Paradise, ngeunaan 0,5 km kalér-kuloneun Sobotka, dina aréa cadastral sarua. Ti Afar ditingali jeung metot pikeun bentuk na Humprecht nangtung dina pasir di Sobotka Palanka. Daya tarik pangbadagna di benteng pasti aula tinggi méteran 16 [...]

  • kastil Trosky Baca leuwih>

    kastil Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Castle uing lokasina di luhur sami [...]

  • Panonpoé & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé & Phantom 4

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Castle ruruntuhan Trosky Baca leuwih>

    Castle ruruntuhan Trosky

    Castle uing ampir ti sudut pandang jeung outlook munara Baba na Panna 11.07.2016 daerah caket dieu. Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun simbol Céko [...]

  • Czech Paradise jeung Trosky Baca leuwih>

    Czech Paradise jeung Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4. Czech Paradise (Jerman Böhmisches Paradies) nyaéta nami kanggo aréa dina Pojizeří tengah nu boga konsentrasi luhur monumen alam jeung sajarah. Czech Paradise aréa asalna digambarkeun Litomerice (ayeuna disebut Taman Bohemia) Asezare populata Populasi Jerman-diomongkeun. harti ayeuna asalna di 2. 19 satengah. abad. Salaku pangarang anu [...]

  • Kost Czech Paradise Baca leuwih>

    Kost Czech Paradise

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

  • Pískovna, Czech Paradise, Trosky, Prachov Rocks Baca leuwih>

    Pískovna, Czech Paradise, Trosky, Prachov Rocks

    Éndah panempoan sawah, jukut jeung munara sandstone of Apolena batu handap benteng ruruntuhan Trosky unggal wisata sateuacan 70 taun geus ngadegkeun anu lokasina katuhu dina haté tina peuyeum Paradise. Saprak harita, kumaha oge, bagian considerable urut lemahna swallowed kawah buta Střelečská sandpits sarta pintonan ti ruruntuhan katutupan pangwangunan masif tutuwuhan pikeun [...]

deui ka puncak