Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
enduro

enduro

  • Cross Nagara Enduro xc Loukov 2018 Baca leuwih>

    Cross Nagara Enduro xc Loukov 2018

    Kawas unggal taun, dilaksanakeun di Palang Nagara Loukov u Semil. Tradisional pasang lomba dina Saptu jeung Minggu lomba individu. Lagu sanggeus sataun panungtungan 90% tina sakabeh tukang gali kaulinan Blok p. Sedlacek, jadi ngiles dina alur heubeul na potholes tina lomba taun ka tukang sacara. Dina ahir Juli, lagu ieu sadayana motong kaluar jeung diberesihan tina dahan, arah ras [...]

deui ka puncak