Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Dvur Kralove nad Labem

Dvur Kralove nad Labem

  • embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S Baca leuwih>

    embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S

    Leuweung Raya mangrupakeun reservoir lebak bendungan dina walungan Elbe, diwangun dina 1920. Hal ieu lokasina deukeut Dusun Těšnov di wewengkon administrasi di Bila Tremesna, 4 km hulu ti kota Dvur Kralove nad Labem, dina lebak sempit, nu pas Kocléřovským deui. Dina bank kénca eta diwatesan hiji karajaan leuweung badag, sesa leuweung demarkasi heubeul, nu satutasna narima [...]

deui ka puncak