Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Dvoračky

Dvoračky

  • Dvoračky jeung inversion Baca leuwih>

    Dvoračky jeung inversion

    Dvoračky na inversion 28.01.2017 .... U Dvoračky panas ampir kawas usum panas, ngan jarak pondok handap -10 ː C. Dvoračky (Jerman Hofbaude) mangrupakeun chalet gunung di Pagunungan Giant, dina hiji luhurna 1140 m dina lamping kidul Bald Gunung. Dvoračky pisan heubeul shack, diadegkeun dina kulawarga 1707 Schier salaku tegalan gunung pikeun beternak sapi dina sabudeureun ageung [...]

deui ka puncak