Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
drone

drone

  • Roudnice di Giant Spring 2018 Baca leuwih>

    Roudnice di Giant Spring 2018

    cooling Pébruari pondok tina Roudnice di gunung. Roudnice mangrupakeun desa, bagian désa Jestrabi di Kab Giant Semily. Eta ayana 2 km tenggaraeun Jestrabi di Giant ngeunaan. Aya 80 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 47 jiwa. Roudnice aya di wilayah administratif Roudnice Giant Pagunungan di hiji wewengkon 2,19 km2. Roudnice ayana dina tonggong [...]

  • Giant 2018 Baca leuwih>

    Giant 2018

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan jeung [...]

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

  • poto Benecko Žalý Lookout Baca leuwih>

    poto Benecko Žalý Lookout

    Kampung Benecko Giant ieu lokasina di Jilemnická, di bagian timur laut ti kabupaten Semily. Ieu ngawengku dalapan bagian (Benecko Štěpanice Handap, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Aya kira pangeusi 1 100. Benecke puseur pakampungan gravitasi wewengkon geus dipindahkeun ngaliwatan waktu nurutkeun kana kagiatan ekonomi prevailing. Puseur sajarah asli padumukan teh nya Štěpanice luhur - [...]

  • embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S Baca leuwih>

    embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S

    Leuweung Raya mangrupakeun reservoir lebak bendungan dina walungan Elbe, diwangun dina 1920. Hal ieu lokasina deukeut Dusun Těšnov di wewengkon administrasi di Bila Tremesna, 4 km hulu ti kota Dvur Kralove nad Labem, dina lebak sempit, nu pas Kocléřovským deui. Dina bank kénca eta diwatesan hiji karajaan leuweung badag, sesa leuweung demarkasi heubeul, nu satutasna narima [...]

  • Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov Baca leuwih>

    Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

  • Rokytnice nad Jizerou, Lysa hora, skiarea, Strážník Baca leuwih>

    Rokytnice nad Jizerou, Lysa hora, skiarea, Strážník

    Spring panempoan Rokytnice na sakuliling na ti luhur. Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak elongated stream Huťský antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) [...]

  • Golf Kursus golf Club Semily Baca leuwih>

    Golf Kursus golf Club Semily

    Golf Kursus golf Club Semily 14.04.2018 tina jangkungna hiji. lapangan golf Semily aya di meander tina Jizera saprak 1970. Sabudeureun Semil mangrupakeun wewengkon lebak Green Canyon jero Walungan Jizera na citarum na walungan Oleška, Jíloveckým na Chuchelským Creek, stonemasons na Vošmenda. Roman Jizera lebak walungan ieu ditingkatkeun ku Rieger urang Trail, nu ciri dalapan puluh prospek galeri [...]

  • Sous bendungan waduk cai tina jangkungna Baca leuwih>

    Sous bendungan waduk cai tina jangkungna

    bendungan Sous mangrupakeun bendungan rockfill dina walungan Cerna Desna. Ragrag di handapeun administrasi Walungan Board Elbe, perusahaan kaayaan, dumasar dina Hradec Kralove. Operasi tina tutuwuhan karya cai ensures Jablonec nad Nisou. Tujuan karya cai téh akumulasi cai pikeun mastikeun kumpulan cai atah pikeun sistem suplai cai régional dina jumlah rata 320 l / s, mitigasi tina banjir, parsial [...]

  • Haje nad Jizerou tina jangkungna hiji 11.04.2018 Baca leuwih>

    Haje nad Jizerou tina jangkungna hiji 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, desa ieu konsistén dilaporkeun 637 pangeusi, 302 di Désa Handap Sytová, [...]

  • DJI Phantom 4 Baca leuwih>

    DJI Phantom 4

    Smart drone - 4K kaméra stabilisasi 3 sumbu-Lightbridge, dibasajankeun up 5km, stamina ngadeukeutan 28min max Speed ​​20 / s beurat 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura magnésium, sensor tabrakan, sarta fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnésium konstruksi quadcopter DJI Phantom 4 ngabogaan magnésium yayasan padet, nu naek rigidity jeung ngaminimalkeun Geter tur beurat ti alat eta sorangan. Opat motor ngaktipkeun stabil [...]

  • DJI Mavic Pro Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro

    Smart drone - kaméra 4K 3osou stabilisasi ngahontal 7km, 27min ngeunaan ketahanan, max Speed ​​65km / h, beurat 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi halangan TAPFLO na ActiveTrack.. Calakan drone téh bisa ulah aya halangan tur ngan ngambang. Sistim nu ngawengku FlightAutonomy 5 kaméra, GPS jeung GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonic, sensor kaleuleuwihan sarta komputasi 24-pagelaran [...]

  • Paseky nad Jizerou tina jangkungna Baca leuwih>

    Paseky nad Jizerou tina jangkungna

    Paseky nad Jizerou view ti luhur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, bagian kidul [...]

  • Sayah musik & Jizera beku Baca leuwih>

    Sayah musik & Jizera beku

    Jizera beku di Weir di Lower Sytová dibiruyungan sayah musik. Handap Sytová (Jerman Nieder-Sittau) nyaéta hiji desa nu mangrupa bagian tina munisipalitas Háje nad Jizerou di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec. Eta ayana ngeunaan 1,5 km kalér-wétaneun Háje nad Jizerou, dina bank katuhu Jizera di wewengkon diwangun utamana tina sisi leuweung tur jukut. Di dieu salah jalan II / 292. Aya 161 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 288 jiwa. Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1323. Parishes pakampungan milik paroki Loukov (Katolik Roma di Garéja St Stanislaus [...]

  • Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou Baca leuwih>

    Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou jeung logam di Haje nad Jizerou nad Jizerou beku. Bysterský sasak ngabogaan sajumlah peculiarities struktural, alatan nu anjeunna ngagaduhan deui di 1958 daptar monumen kultural. Paling mawa triangular na trapezoidal Hung. The footbridge peuntas walungan kasebut straddled panjangna nu 24 méter tanpa rojongan rukun di tengah, [...]

  • Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari Baca leuwih>

    Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari

    Nístějka kana ruruntuhan istana dina promontory luhureun confluence tina Jizera na Farského Creek sarta sakuliah jalan I / 14, di monumen alam sarua. Éta diaksés sapanjang jalan satapak konéng tina Vysoke nad Jizerou. papanggihan keramik némbongkeun ayana manusa sanajan dina 17. st. Lestari watak teu jeung anggahotana babak munara, istana jeung benteng lapang résidu. Sésa-sésa benteng anu dijaga saperti [...]

deui ka puncak