Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
undeuran

undeuran

  • Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran Baca leuwih>

    Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran

    Microsoft geus quietly Nyiapkeun update utama Windows 10. Ieu kedah mawa sistim kana Jumlah perbaikan sarta fitur anyar. Wawakil raksasa software AS acan resmi dikonfirmasi datangna ahéng. Dina koridor kasebut, pikeun sawatara waktu ayeuna whispers yen Microsoft dina satengah mimiti taun ieu, dina kanyataanana update badag ngajalankeun. News bakal leuwih, Microsoft geus [...]

  • Bébas Jauh manyun 5 Undeuran Baca leuwih>

    Bébas Jauh manyun 5 Undeuran

    Tebih manyun tebih manyun 5 5 mangrupa aksi upcoming FPS dunya kabuka dimekarkeun studio Ubisoft Montréal sarta diterbitkeun ku Ubisoft pikeun platform Microsoft Windows, 4 PlayStation, Xbox One sarta rojongan pikeun Playstation 4 Pro, Xbox jeung Xbox One Sareng Hiji X. Ieu umumna peta bagian kagenep tina séri Jauh manyun. Sékrési game is [...]

deui ka puncak