Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
dji

dji

  • DJI Phantom 4 Baca leuwih>

    DJI Phantom 4

    Smart drone - 4K kaméra stabilisasi 3 sumbu-Lightbridge, dibasajankeun up 5km, stamina ngadeukeutan 28min max Speed ​​20 / s beurat 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura magnésium, sensor tabrakan, sarta fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnésium konstruksi quadcopter DJI Phantom 4 ngabogaan magnésium yayasan padet, nu naek rigidity jeung ngaminimalkeun Geter tur beurat ti alat eta sorangan. Opat motor ngaktipkeun stabil [...]

  • DJI Mavic Pro Video Test 4K Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro Video Test 4K

    DJI Mavic Pro mangrupakeun drone leutik, tapi kuat, hatur nuhun nu langit janten kanvas pikeun kreativitas anjeun, gampang jeung tanpa worries, tur mantuan anjeun nyieun unggal momen torsi hawa. Kotak ci toko téhnologi kacida kompléks Mavic Pro ngajadikeun tebih paling canggih ngalayang DJI kaméra. 24 cores kinerja komputasi, sistem lengkep anyar keur rentang pangiriman nepi ka 7 km, [...]

  • Di luhur lookout pinus luhur Jizerou Baca leuwih>

    Di luhur lookout pinus luhur Jizerou

    Di lookout pinus tinggi luhur Jizerou 21.01.2018 sometime soré ieu ..... Wisata munara, resembling hiji munara jaga ku galeri kai, diwangun dina taun 2008 mun 2009 on milik-Na, Mr. Francis Hubař. Munara lookout nangtung dina loka kalawan pintonan éksténsif pikeun désa Roprachtice Semilsko na di tempat dimana kungsi ngadeg di triangulation munara. Lookout [...]

  • Roudnice di Pagunungan Giant, Křížlice, Hawks, Rezek Baca leuwih>

    Roudnice di Pagunungan Giant, Křížlice, Hawks, Rezek

    Montage of nembak ti Roudnice di Giant Křížlice, Hawks na sakuliling. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. kompleks gunung lega ngawengku dinten ieu Giant geus ditétélakeun di kuna [...]

  • Benecko Giant Pagunungan tina jangkungna Baca leuwih>

    Benecko Giant Pagunungan tina jangkungna

    Benecko désa (13.09.2016) Giant ieu lokasina di Jilemnicka, di Kab Semily timur laut. Ieu ngawengku dalapan bagian (Benecko Štěpanice Handap, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Benecke puseur pakampungan gravitasi wewengkon geus dipindahkeun ngaliwatan waktu nurutkeun kana kagiatan ekonomi prevailing. Puseur sajarah asli padumukan teh nya Štěpanice luhur - korsi, hasilna puri hiji [...]

  • Spring 2017 di Pagunungan Giant Baca leuwih>

    Spring 2017 di Pagunungan Giant

    Spring 2017 di Pagunungan Giant di 4K deukeut Rezek na Roudnice. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula didadarkeun salaku Sudetenland nu, [...]

  • Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise Baca leuwih>

    Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise

    Autumn sunrise di Pagunungan Giant on Rezek. Rezek (Giant Pagunungan) - ngaran lokal di Giant pakampungan luyu jeung kota di Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Gunung pangluhurna di Pagunungan Giant nyaeta Snezka [...]

  • Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice Baca leuwih>

    Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice

    Křížlice mangrupakeun desa, bagian désa Jestrabi di Kab Giant Semily. Eta ayana ngeunaan 6 km kaléreun Jilemnice. Catetan ditulis pangkolotna ti kaping désa ti Křížlice 1492. Ti sumber lianna kitu, urang diajar yén Křížlice sataun 1358 geus kungsi garéja kai leutik na. Dina 15. Abad, éta tétéla dipaké dina rupa garéja. [...]

deui ka puncak