Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
djs indit

djs indit

  • Panonpoé & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé & Phantom 4

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice tina jangkungna Baca leuwih>

    Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice tina jangkungna

    Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, desa ieu konsistén dilaporkeun 637 pangeusi, 302 di Désa Handap Sytová, [...]

  • Castle ruruntuhan Trosky Baca leuwih>

    Castle ruruntuhan Trosky

    Castle uing ampir ti sudut pandang jeung outlook munara Baba na Panna 11.07.2016 daerah caket dieu. Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun simbol Céko [...]

  • Jizerky tina jangkungna Baca leuwih>

    Jizerky tina jangkungna

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, dina jargon disebut oge Jizerky) mangrupakeun geomorphological Unit gunung northernmost na Czech. Pagunungan anu dingaranan Walungan Jizera, nu asalna dina lamping of Smrk, gunung pangluhurna di bagian Czech sahiji gunung. Ieu ieu saméméhna dianggap ujung kulon Pagunungan Giant. Hiji bagian penting anu lokasina di Polandia, di mana anjeunna geus pangluhurna [...]

  • Czech Paradise jeung Trosky Baca leuwih>

    Czech Paradise jeung Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Prachov Rocks, balong Jinolice, Jinolice Baca leuwih>

    Prachov Rocks, balong Jinolice, Jinolice

    Prachovské Rocks aya batu formasi group sandstone rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, huma podcelku Turnovská, Kab Vyskeřská Highlands jeung [...]

  • Lookout Stepanek Giant Pagunungan Baca leuwih>

    Lookout Stepanek Giant Pagunungan

    Štěpánka (Jerman Stephanshöhe) nyaéta neogothic munara batu on luhur tina Star (959 m) di kuloneun Giant on Příchovický sholawat. Lokasina di wewengkon Příchovice cadastral dina akar, kotamadya Kořenov, Kab Jablonec nad Nisou. munara téh 24 m luhur, diwangun dina taun 1847 mun 1892. Dimimitian ku Pangeran Camill Rohan, nalika konstruksi éta Kaisar Valley [...]

deui ka puncak