Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
maot

maot

  • Stephen Hawking maot Baca leuwih>

    Stephen Hawking maot

    Stephen William Hawking (8 1942 Oxford dina Januari -.. 14 2018 Maret Cambridge) éta saurang fisikawan teoritis Britania jeung salah sahiji ilmuwan kawentar sacara umum. Nyata nyumbang utamana kana sagala widang di kosmologi jeung gravitasi kuantum, sarta dina taun 1979 mun 2009 lukasiánského dilaksanakeun pos ti Professor of Matematika di Cambridge University. Lahir 8. January 1942 di universitas Inggris [...]

deui ka puncak