Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Birokrat

Birokrat

  • Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran Baca leuwih>

    Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran

    Microsoft geus quietly Nyiapkeun update utama Windows 10. Ieu kedah mawa sistim kana Jumlah perbaikan sarta fitur anyar. Wawakil raksasa software AS acan resmi dikonfirmasi datangna ahéng. Dina koridor kasebut, pikeun sawatara waktu ayeuna whispers yen Microsoft dina satengah mimiti taun ieu, dina kanyataanana update badag ngajalankeun. News bakal leuwih, Microsoft geus [...]

deui ka puncak