Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Čímyšl

Čímyšl

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

deui ka puncak