Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Swift

Swift

  • Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou Baca leuwih>

    Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou jeung logam di Haje nad Jizerou nad Jizerou beku. Bysterský sasak ngabogaan sajumlah peculiarities struktural, alatan nu anjeunna ngagaduhan deui di 1958 daptar monumen kultural. Paling mawa triangular na trapezoidal Hung. The footbridge peuntas walungan kasebut straddled panjangna nu 24 méter tanpa rojongan rukun di tengah, [...]

  • DJI Mavic Pro Video Test 4K Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro Video Test 4K

    DJI Mavic Pro mangrupakeun drone leutik, tapi kuat, hatur nuhun nu langit janten kanvas pikeun kreativitas anjeun, gampang jeung tanpa worries, tur mantuan anjeun nyieun unggal momen torsi hawa. Kotak ci toko téhnologi kacida kompléks Mavic Pro ngajadikeun tebih paling canggih ngalayang DJI kaméra. 24 cores kinerja komputasi, sistem lengkep anyar keur rentang pangiriman nepi ka 7 km, [...]

  • balong tina Swift na Louka Baca leuwih>

    balong tina Swift na Louka

    Usum view tina caang, Rybnice na Loukov 26.01.2018 soré. Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, désa di Indonésia ieu permanén [...]

  • Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou Baca leuwih>

    Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou spring 2016 sababaraha bulan saméméh rekonstruksi lengkep, lamun sakabeh sasak ieu diangkat tur dipindahkeun sisi ka sisi Jizera. Ieu salah sahiji ti saeutik sésana sasak katutupan babad. Sacara stuktur eta mangrupakeun tipe sasak věšadlového. Dina salah sahiji blok batu tugu ieu ukiran 1888 taun, éta [...]

deui ka puncak