Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Bystrá nad Jizerou

Bystrá nad Jizerou

  • Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou Baca leuwih>

    Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou spring 2016 sababaraha bulan saméméh rekonstruksi lengkep, lamun sakabeh sasak ieu diangkat tur dipindahkeun sisi ka sisi Jizera. Ieu salah sahiji ti saeutik sésana sasak katutupan babad. Sacara stuktur eta mangrupakeun tipe sasak věšadlového. Dina salah sahiji blok batu tugu ieu ukiran 1888 taun, éta [...]

deui ka puncak