Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
trails

trails

  • Labe Dam Spindleruv Mlyn Baca leuwih>

    Labe Dam Spindleruv Mlyn

    Spindleruv Mlyn (Jerman Spindlermühle) mangrupa wisata sarta ski Resort penting dina gunung. Kota Spindleruv Mlyn téh kurang pangeusi 1200 (dina 2006've miboga ampir 1400) jeung 7690,91 aréa ha. Dina tungtung puseur dayeuh jalan II / 295, anu nyambungkeun jalan gunung mun Spindler chalet. Labe Burangrang nyaéta bendungan dina ngahontal luhur walungan Labe [...]

  • Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise Baca leuwih>

    Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise

    Autumn sunrise di Pagunungan Giant on Rezek. Rezek (Giant Pagunungan) - ngaran lokal di Giant pakampungan luyu jeung kota di Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Gunung pangluhurna di Pagunungan Giant nyaeta Snezka [...]

  • Příchovice, akar, Giant Pagunungan Baca leuwih>

    Příchovice, akar, Giant Pagunungan

    Příchovice (Jerman Stephansruh atanapi Prichowitz) mangrupakeun desa, bagian désa Kabupaten Kořenov Jablonec nad Nisou. Eta ayana ngeunaan 3 km kidul-kulon akar. Aya 279 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 271 jiwa. Příchovice mimitina diwangun ti padumukan jeung bagéan Handap Příchovice, Příchovice luhur, Wasteland, Moravia, Libštát, Potočná, Nopa pondok, Tesařov jeung [...]

  • Harrachov & sunrise Baca leuwih>

    Harrachov & sunrise

    Harrachov na sunrise 14.11.2016. Harrachov (eta. Harrachsdorf) nyaeta salah sahiji kota jeung hiji Resort gunung penting dina Pagunungan Giant. Hal ieu lokasina di handapeun Iblis urang Gunung di lebak di walungan Mumlava. Ieu tumiba dina Kabupaten Liberec Region Semily. Kota langsung wawatesan jeung Polandia, anu ngalibatkeun komunikasi jalan utama. Di loka dinten Harrachov éta 17. Kampung abad diadegkeun [...]

  • Giant Pagunungan Baca leuwih>

    Giant Pagunungan

    Upper Pagunungan (Jerman Ober Schüsselbauden) nyaeta Desa gunung pangluhurna di gunung. Saatos administratif digolongkeun dina Vitkovice. Tembok diwangun dina lamping of Medvědín di luhurna 1000 méter. Lokasina kaléreun Vitkovice sarta kuloneun Spindleruv Mlyn. The chalet munggaran diwangun dina 1642. Dina poé mimiti tina ayana didieu maranéhna cicing [...]

deui ka puncak