Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
bantuan

bantuan

  • Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA Giant Pagunungan. [...]

  • Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora Baca leuwih>

    Panorama Rokytnice nad Jizerou Lysa hora

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou Baca leuwih>

    Lookout Rock pulisi di Rokytnice nad Jizerou

    Patugas di Lookout Rock Rokytnice nad Jizerou, 778 m hansip Hill (dieu disebut pulisi) nyaeta salah sahiji penjaga pasir, ti mana nu geus kaliwat kungsi jadi warned desa tatangga saméméh invasi musuh. seuneu Ieu pesen urang gaduh ti gunung tepi ka meunang liwat Kozákov ka wewengkon, dina sentral Bohemia. Lookout Rock pulisi perenahna di [...]

  • Vitkovice di Pagunungan Giant Baca leuwih>

    Vitkovice di Pagunungan Giant

    Desa Vítkovice (Jerman Witkowitz) anu lokasina di kacamatan Semily, Liberec Region. Hal ieu lokasina di Pagunungan Giant sapanjang lebak walungan Jizerky. Tanggal 28. 8. pangeusi 2006 426 cicing di dieu. Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1606. Dina 1. 17 satengah. glassworks abad digarap milik genus huťmistrovskému Preissler. Désa diwangun ku hiji cadastral [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s RO nyaéta parusahaan Czech dina wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar di Paseky nad Jizerou ka sataun 1882, nalika aya Rösslerovými baraya diadegkeun pabrik pikeun handmade produk karton bungkusan bodas keur industri kaca di wewengkon Jablonec. Pikeun tahap salajengna sakabéhna hasil hirup dicirikeun ku perluasan parusahaan [...]

  • Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou Baca leuwih>

    Paseky nad Jizerou, Vilemov, Rokytnice nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA [...]

  • Giant, Lysa hora, Polandia Baca leuwih>

    Giant, Lysa hora, Polandia

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara tempat pang populerna di gunung nu [...]

  • Labe Dam Spindleruv Mlyn Baca leuwih>

    Labe Dam Spindleruv Mlyn

    Spindleruv Mlyn (Jerman Spindlermühle) mangrupa wisata sarta ski Resort penting dina gunung. Kota Spindleruv Mlyn téh kurang pangeusi 1200 (dina 2006've miboga ampir 1400) jeung 7690,91 aréa ha. Dina tungtung puseur dayeuh jalan II / 295, anu nyambungkeun jalan gunung mun Spindler chalet. Labe Burangrang nyaéta bendungan dina ngahontal luhur walungan Labe [...]

  • Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise Baca leuwih>

    Rezek Pagunungan & Autumn jeung sunrise

    Autumn sunrise di Pagunungan Giant on Rezek. Rezek (Giant Pagunungan) - ngaran lokal di Giant pakampungan luyu jeung kota di Jablonec nad Jizerou. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Gunung pangluhurna di Pagunungan Giant nyaeta Snezka [...]

  • Harrachov & sunrise Baca leuwih>

    Harrachov & sunrise

    Harrachov na sunrise 14.11.2016. Harrachov (eta. Harrachsdorf) nyaeta salah sahiji kota jeung hiji Resort gunung penting dina Pagunungan Giant. Hal ieu lokasina di handapeun Iblis urang Gunung di lebak di walungan Mumlava. Ieu tumiba dina Kabupaten Liberec Region Semily. Kota langsung wawatesan jeung Polandia, anu ngalibatkeun komunikasi jalan utama. Di loka dinten Harrachov éta 17. Kampung abad diadegkeun [...]

  • luhur Pagunungan Baca leuwih>

    luhur Pagunungan

    Upper Pagunungan (Jerman Ober Schüsselbauden) nyaeta Desa gunung pangluhurna di gunung. Saatos administratif digolongkeun dina Vitkovice. Tembok diwangun dina lamping of Medvědín di luhurna 1000 méter. Lokasina kaléreun Vitkovice sarta kuloneun Spindleruv Mlyn. The chalet munggaran diwangun dina 1642. Dina poé mimiti tina ayana didieu maranéhna cicing [...]

  • Giant Pagunungan Baca leuwih>

    Giant Pagunungan

    Upper Pagunungan (Jerman Ober Schüsselbauden) nyaeta Desa gunung pangluhurna di gunung. Saatos administratif digolongkeun dina Vitkovice. Tembok diwangun dina lamping of Medvědín di luhurna 1000 méter. Lokasina kaléreun Vitkovice sarta kuloneun Spindleruv Mlyn. The chalet munggaran diwangun dina 1642. Dina poé mimiti tina ayana didieu maranéhna cicing [...]

deui ka puncak