Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
taman cai

taman cai

  • Labe Dam Spindleruv Mlyn Baca leuwih>

    Labe Dam Spindleruv Mlyn

    Spindleruv Mlyn (Jerman Spindlermühle) mangrupa wisata sarta ski Resort penting dina gunung. Kota Spindleruv Mlyn téh kurang pangeusi 1200 (dina 2006've miboga ampir 1400) jeung 7690,91 aréa ha. Dina tungtung puseur dayeuh jalan II / 295, anu nyambungkeun jalan gunung mun Spindler chalet. Labe Burangrang nyaéta bendungan dina ngahontal luhur walungan Labe [...]

deui ka puncak