Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
50x-2000x

50x-2000x

  • Bresser LCD mikroskop 50x-2000x 5MPix Baca leuwih>

    Bresser LCD mikroskop 50x-2000x 5MPix

    Bresser mikroskop LCD USB mikroskop Bresser LCD mikroskop ngamungkinkeun sakola ieu kusabab 8,9 cm na (3,5) LCD hébat ngawas observasi simultaneous objék jalma leuwih. Ieu bisa dipaké duanana pikeun observasi lampu dikirimkeun jeung (kawates) pikeun observasi dina lampu reflected. observasi anjeun bisa motret atanapi simpen eta salaku sekuen pilem. alat nu boga hiji slot terpadu pikeun [...]

deui ka puncak