Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

4K

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov Baca leuwih>

    Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

  • DJI Mavic Pro Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro

    Smart drone - kaméra 4K 3osou stabilisasi ngahontal 7km, 27min ngeunaan ketahanan, max Speed ​​65km / h, beurat 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi halangan TAPFLO na ActiveTrack.. Calakan drone téh bisa ulah aya halangan tur ngan ngambang. Sistim nu ngawengku FlightAutonomy 5 kaméra, GPS jeung GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonic, sensor kaleuleuwihan sarta komputasi 24-pagelaran [...]

  • Paseky nad Jizerou tina jangkungna Baca leuwih>

    Paseky nad Jizerou tina jangkungna

    Paseky nad Jizerou view ti luhur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, bagian kidul [...]

  • Minecraft Girls Musik Band Song Baca leuwih>

    Minecraft Girls Musik Band Song

    Sampel lagu otomatis dihasilkeun ngagunakeun pembelajaran mesin. software otomatis kami nyiptakeun musik jeung video sorangan dumasar keur ngerjakeun ringkes. Moal lami deui bakal aya kalawan bébas di dieu, dimana anjeun tiasa coba sarta ngagunakeun téhnologi ieu haratis sarta tanpa wangenan. Minecraft mangrupa kaulinan komputer diatur dina dunya kabuka tempat pamuter geus unrestricted kabebasan gerak jeung [...]

  • Sayah musik & Jizera beku Baca leuwih>

    Sayah musik & Jizera beku

    Jizera beku di Weir di Lower Sytová dibiruyungan sayah musik. Handap Sytová (Jerman Nieder-Sittau) nyaéta hiji desa nu mangrupa bagian tina munisipalitas Háje nad Jizerou di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec. Eta ayana ngeunaan 1,5 km kalér-wétaneun Háje nad Jizerou, dina bank katuhu Jizera di wewengkon diwangun utamana tina sisi leuweung tur jukut. Di dieu salah jalan II / 292. Aya 161 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 288 jiwa. Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1323. Parishes pakampungan milik paroki Loukov (Katolik Roma di Garéja St Stanislaus [...]

  • Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou Baca leuwih>

    Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou jeung logam di Haje nad Jizerou nad Jizerou beku. Bysterský sasak ngabogaan sajumlah peculiarities struktural, alatan nu anjeunna ngagaduhan deui di 1958 daptar monumen kultural. Paling mawa triangular na trapezoidal Hung. The footbridge peuntas walungan kasebut straddled panjangna nu 24 méter tanpa rojongan rukun di tengah, [...]

  • Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari Baca leuwih>

    Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari

    Nístějka kana ruruntuhan istana dina promontory luhureun confluence tina Jizera na Farského Creek sarta sakuliah jalan I / 14, di monumen alam sarua. Éta diaksés sapanjang jalan satapak konéng tina Vysoke nad Jizerou. papanggihan keramik némbongkeun ayana manusa sanajan dina 17. st. Lestari watak teu jeung anggahotana babak munara, istana jeung benteng lapang résidu. Sésa-sésa benteng anu dijaga saperti [...]

  • DJI Mavic Pro Video Test 4K Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro Video Test 4K

    DJI Mavic Pro mangrupakeun drone leutik, tapi kuat, hatur nuhun nu langit janten kanvas pikeun kreativitas anjeun, gampang jeung tanpa worries, tur mantuan anjeun nyieun unggal momen torsi hawa. Kotak ci toko téhnologi kacida kompléks Mavic Pro ngajadikeun tebih paling canggih ngalayang DJI kaméra. 24 cores kinerja komputasi, sistem lengkep anyar keur rentang pangiriman nepi ka 7 km, [...]

  • Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou Baca leuwih>

    Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou spring 2016 sababaraha bulan saméméh rekonstruksi lengkep, lamun sakabeh sasak ieu diangkat tur dipindahkeun sisi ka sisi Jizera. Ieu salah sahiji ti saeutik sésana sasak katutupan babad. Sacara stuktur eta mangrupakeun tipe sasak věšadlového. Dina salah sahiji blok batu tugu ieu ukiran 1888 taun, éta [...]

  • Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    Panorama Giant, Giant Pagunungan, Paseky nad Jizerou

    Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA Giant Pagunungan. [...]

  • EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou

    EMBA al. s RO nyaéta parusahaan Czech dina wates gunung Krkonose. Awal sajarah kertas tar di Paseky nad Jizerou ka sataun 1882, nalika aya Rösslerovými baraya diadegkeun pabrik pikeun handmade produk karton bungkusan bodas keur industri kaca di wewengkon Jablonec. Pikeun tahap salajengna sakabéhna hasil hirup dicirikeun ku perluasan parusahaan [...]

  • 4K tiris pisan Baca leuwih>

    4K tiris pisan

    Rama Frost (Rusia Морозко, Morozko) anu warna film Soviét tina 1964 taun, dina Czech televisi tradisional ditayangkan dina waktos Christmas. Ibun (akina ibun) oge karakter mitis tina mitologi Slavia. Film ieu diarahkeun ku Alexander Rou, panulis naskah éta hiji playwright utama Nikolai Erdman. pilem ngagunakeun motif tina dongeng tradisional Rusia, tapi storyline sorangan téh aslina. Hurup utama nyaéta [...]

  • Sumber Labe Giant Baca leuwih>

    Sumber Labe Giant

    Sumber Elbe mangrupakeun ngaran tempat jeung ridges gunung, symbolically pikeun tujuan wisata diperlakukeun salaku awal Walungan Elbe. Lokasina di hiji luhurna kira 1 387 m dina Meadow Elbe, kirang ti kilométer Langkaplancar tina Violík gunung ka Tanah of Spindleruv Mlyn, atawa di Kab wilayah Trutnov Hradec Kralove. Wates jeung kota di Harrachov sahingga Kabupaten Semily Region [...]

  • Panonpoé Kaluar, Rezek, Giant Baca leuwih>

    Panonpoé Kaluar, Rezek, Giant

    Autumn sunrise ti luhur luhur Rezek dina resolusi Giant 4K. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun [...]

  • Pančavský curug 4k video Baca leuwih>

    Pančavský curug 4k video

    curug Pančavský (Jerman Pantschefall) nyaéta curug di Désa Spindleruv Mlyn dina. Ieu teh curug pangluhurna di nagara éta. Ukuran 148 méter sarta perenahna dina lamping wétan di bagian luhur milik Labský ahir dina ridges gunung di (pit Pančavská) Giant. stream curug nyiptakeun Pančava (tributary katuhu Elbe). Éta tetep kalawan laju aliran varying, dina average, [...]

  • alat keur ngagolakkeun Giant 4K video Baca leuwih>

    alat keur ngagolakkeun Giant 4K video

    Kotel (Jerman Kesselkoppe) mangrupakeun puncak badag situated dina luhureun Czech Giant Pagunungan. Lokasina di bagian kulon distrik Semily Liberec wilayah, nu puncak pangluhurna. Élévasi 1435 m ngajadikeun 10. gunung pangluhurna di Czech. Baheula, disebut oge Pagunungan Giant na Kokrháč. Hal ieu gunung anu geus [...]

deui ka puncak