Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
video 4k

video 4k

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov Baca leuwih>

    Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

  • Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari Baca leuwih>

    Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari

    Nístějka kana ruruntuhan istana dina promontory luhureun confluence tina Jizera na Farského Creek sarta sakuliah jalan I / 14, di monumen alam sarua. Éta diaksés sapanjang jalan satapak konéng tina Vysoke nad Jizerou. papanggihan keramik némbongkeun ayana manusa sanajan dina 17. st. Lestari watak teu jeung anggahotana babak munara, istana jeung benteng lapang résidu. Sésa-sésa benteng anu dijaga saperti [...]

  • Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou Baca leuwih>

    Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou spring 2016 sababaraha bulan saméméh rekonstruksi lengkep, lamun sakabeh sasak ieu diangkat tur dipindahkeun sisi ka sisi Jizera. Ieu salah sahiji ti saeutik sésana sasak katutupan babad. Sacara stuktur eta mangrupakeun tipe sasak věšadlového. Dina salah sahiji blok batu tugu ieu ukiran 1888 taun, éta [...]

  • Sumber Labe Giant Baca leuwih>

    Sumber Labe Giant

    Sumber Elbe mangrupakeun ngaran tempat jeung ridges gunung, symbolically pikeun tujuan wisata diperlakukeun salaku awal Walungan Elbe. Lokasina di hiji luhurna kira 1 387 m dina Meadow Elbe, kirang ti kilométer Langkaplancar tina Violík gunung ka Tanah of Spindleruv Mlyn, atawa di Kab wilayah Trutnov Hradec Kralove. Wates jeung kota di Harrachov sahingga Kabupaten Semily Region [...]

  • Panonpoé Kaluar, Rezek, Giant Baca leuwih>

    Panonpoé Kaluar, Rezek, Giant

    Autumn sunrise ti luhur luhur Rezek dina resolusi Giant 4K. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun [...]

deui ka puncak