Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
310.0134

310.0134

  • Krkonošský sabtu minggu ngukus, lokomotif uap 310.0134 Baca leuwih>

    Krkonošský sabtu minggu ngukus, lokomotif uap 310.0134

    Babaturan Club karéta peuyeum Paradise handapeun naungan Gubernur tina Liberec Region diayakeun sataun hareup favorit ngalir karéta uap di sési Vrchlabí - Kunčice - Martinice di Pagunungan Giant - Jilemnice - Rokytnice nad Jizerou dikaitkeun jeung "soré Krakonošova usum panas," pangiriman The sarta ngaleupaskeun datang ti duanana deukeut Vrchlabí ti arah Rokytnice. 310.0 lokomotif runtuyan nyaéta [...]

deui ka puncak