Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
27.07.2018

27.07.2018

  • Total lunar samagaha 27.7.2018 Baca leuwih>

    Total lunar samagaha 27.7.2018

    Teu luput samagaha lunar pangpanjangna! Éta tanggal nalika urang ningali lamun cuaca bakal tilted, total samagaha lunar. Pikeun astronom, éta bakal salah sahiji samagaha lunar paling narik dina dékade ieu. jalur na bakal nembus kalangkang Basa Bumi urang, sarta ampir langsung ngaliwatan pusat. fenomena kieu bisa dilacak 27.7.2018 malem, nalika bulan bakal naek dina cakrawala beulah wétan. Ieu lumangsung dina 20: 47. [...]

deui ka puncak