Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2018

2018

  • Total lunar samagaha 27.7.2018 Baca leuwih>

    Total lunar samagaha 27.7.2018

    Teu luput samagaha lunar pangpanjangna! Éta tanggal nalika urang ningali lamun cuaca bakal tilted, total samagaha lunar. Pikeun astronom, éta bakal salah sahiji samagaha lunar paling narik dina dékade ieu. jalur na bakal nembus kalangkang Basa Bumi urang, sarta ampir langsung ngaliwatan pusat. fenomena kieu bisa dilacak 27.7.2018 malem, nalika bulan bakal naek dina cakrawala beulah wétan. Ieu lumangsung dina 20: 47. [...]

  • tiket Rolling Stones Iraha Baca leuwih>

    tiket Rolling Stones Iraha

    Ngalaman pintonan unforgettable. Leuwih lima puluh rébu urang diharepkeun dina panitia konsér Rebo urang band legendaris Rolling Stones di Iraha. Rebo urang konsér tempat Rolling Stones di Letňany bandara jadi nanaon nyegah. Sababaraha Panyekel tikét, kumaha oge, ngawadul yen aranjeunna RFID pinggel anu perlu asupkeun enggon, pos nedoputoval. Jalma anu boga tikét valid, tapi pinggel anu meunang aranjeunna, tangtu [...]

  • Roudnice di Giant Spring 2018 Baca leuwih>

    Roudnice di Giant Spring 2018

    cooling Pébruari pondok tina Roudnice di gunung. Roudnice mangrupakeun desa, bagian désa Jestrabi di Kab Giant Semily. Eta ayana 2 km tenggaraeun Jestrabi di Giant ngeunaan. Aya 80 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 47 jiwa. Roudnice aya di wilayah administratif Roudnice Giant Pagunungan di hiji wewengkon 2,19 km2. Roudnice ayana dina tonggong [...]

  • Giant 2018 Baca leuwih>

    Giant 2018

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan jeung [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

  • Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov Baca leuwih>

    Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

  • Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Rokytnice tina poto luhur Baca leuwih>

    Rokytnice tina poto luhur

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • poto buta tina jangkung Baca leuwih>

    poto buta tina jangkung

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan [...]

  • Di luhur lookout pinus luhur Jizerou Baca leuwih>

    Di luhur lookout pinus luhur Jizerou

    Di lookout pinus tinggi luhur Jizerou 21.01.2018 sometime soré ieu ..... Wisata munara, resembling hiji munara jaga ku galeri kai, diwangun dina taun 2008 mun 2009 on milik-Na, Mr. Francis Hubař. Munara lookout nangtung dina loka kalawan pintonan éksténsif pikeun désa Roprachtice Semilsko na di tempat dimana kungsi ngadeg di triangulation munara. Lookout [...]

  • Roudnice di Pagunungan Giant, Křížlice, Hawks, Rezek Baca leuwih>

    Roudnice di Pagunungan Giant, Křížlice, Hawks, Rezek

    Montage of nembak ti Roudnice di Giant Křížlice, Hawks na sakuliling. Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. kompleks gunung lega ngawengku dinten ieu Giant geus ditétélakeun di kuna [...]

deui ka puncak