Rumcajs Gua Hill na ruruntuhan Brada Jičín Ninggalkeun comment hiji

Brad mangrupakeun uing puri, anu perenahna deukeut Désa Kabupaten Brada Jičín dina gado pasir sarua. Kusabab 1958 ditangtayungan salaku tugu budaya Ceko.

Ieu mangrupakeun sésa-sésa leutik tina kenténg, nu diadegkeun dina 13. abad Nacer kulawarga Ronovec. Nu disebatkeun ditulis munggaran dina tanggal puri ti 1258. Dina 1304 ditarik ieu bénténg kulawarga Raja Wenceslas II. jeung Brad jadi barang karajaan di tukeran pikeun désa Štítary dipaksa. Sabaraha lami benteng tetep dina leungeun karajaan, teu jelas. Taun 1371 kaala benteng Vartemberks sataun 1434 eta warisan ti Makhno Merry sarta Hašek nya tina Wallenstein. Sapupusna Hasek urang, benteng dicekel Markvart of Laboun di 15 tungtung. abad ka dinya ieu milik Nicholas Licek of Rýzmburk. Dina 1500 Brad nyatakeun sakumaha ditinggalkeun.

Salila Perang Austro-Prusia dina 1866 aya hiji posisi barisan mariem jeung mortir sahiji tentara Austria pikeun nyegah aksés ka Jičín. Dina commemoration tina Patempuran Jičín dina taun 1891 ku prakarsa Count Ervin SCHLIKE dina platform luhur erected hiji cross ek jeung arca St. Peter jeung St. Paul, dua wali dina ulang tina perang lumangsung, sarta ku kituna anu dianggap patrons na. Ti période sarua asalna cross batu dedicated ka korban perang ieu, diposisikan dina suku wétan gigireun hiji belfry kai Baroque, hasilna kacindekan 13. abad babarengan jeung hiji garéja Gothic mimiti.

babagi
Mangga antosan ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *