Roudnice di Giant Spring 2018 Ninggalkeun comment hiji

cooling Pébruari pondok tina Roudnice Giant Pagunungan. Roudnice mangrupakeun desa, bagian tina munisipalitas Jestřabí Giant Pagunungan Kabupaten Semily. Eta ayana 2 km tenggaraeun Jestrabi v ngeunaan Giant Pagunungan. Aya 80 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 47 jiwa. Roudnice aya di wilayah administratif Roudnice Giant Pagunungan wewengkon 2,19 km2.

Roudnice lokasina antara sholawat sarta lebak stream Jizerky Roudnice. kotamadya mangrupakeun 256 ha. pangeusi 45 cicing di dieu. Roudnice nyaéta nu pangleutikna sadaya tilu bagéan desa. Diapit ku otoritas lokal. Ieu pas liwat kota saméméh hiji jalan pohara penting anu nyambungkeun Jilemnice kalawan Rokytnice, dimana nu glassworks (nu naha ieu disebut "Metalurgi Jalan").

Bentuk ayeuna kampung lumangsung di 1960 Hawks ngahiji jeung Roudnice. Engké di 1970 sataun anu napel Křížlice. ngahiji ieu tilu desa éta hadir di Desa gunung Jestřabí Giant Pagunungan. Urang neangan eta di Pagunungan Giant kulon 10 km kalér-kuloneun Jilemnice (tingali. Peta) ngeunaan. kampung téh pangeusi 246 tina saha ngeunaan hiji pihak aya padumuk umur pangsiun. Migrasi muda ka kota jeung desa mainframe gedé teu ulah désa urang. Dina taun anyar, kumaha oge, jumlah kulawarga ngora jeung jumlah pakait barudak lalaunan naek.

Hiji bagian badag kampung aya di Giant Pagunungan Taman Nasional, sesa di zone panyalindungan. Di dieu Anjeun baris manggihan fauna ditangtayungan tur flora, ditangtayungan ku tatangkalan pisan heubeul, aya malah aya arsitéktur rahayat has pikeun wewengkon ieu.

Pikeun lokasina, hawa seger jeung lingkungan sepi nice, komunitas urang téh beuki populér kalayan wisatawan ti imah na mancanagara. Aya katengtreman sarta tranquility yén maranéhna teu meunang utamana di dayeuh badag. Aya sababaraha junun meunang imah jeung aranjeunna janten cottagers.

Kahirupan di hiji kampung gunung leutik geus pernah geus gampang. Aya kurangna jobs tur jadi kedah di jalan bade didamel di kota sabudeureun jeung kotamadya nu leuwih gede. warga satempat lolobana dianggo di pariwisata, pertanian, konstruksi, kehutanan jeung jasa. Barudak mun pasuliwer sakola ka desa tatangga. kaayaan teu gampang malah dina angkutan umum. Acan urang tetep di dieu, sarta ampir kabéh téh bungah yen aya imah.

Baca leuwih ngeunaan hadir, sajarah jeung atraksi ti kotamadya individu bisa manggihan dina kaca di handap devoted ka bagian nu sejen desa (tingali. Jestřabí, Roudnice, Křížlice).

babagi
Mangga antosan ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *