1

GDPR - General Data Peraturan Protéksi. The Peraturan Umum dina Protection of Data Pribadi (Data Peraturan Protection Inggris Umum, GDPR akronim), nami lengkep DPRD Éropa sarta Déwan (EU) No. 2016 / 679 27 sahiji. April 2016 dina panyalindungan individu kalawan hal ka ngolah data pribadi jeung dina gerakan bébas data sapertos na repealing diréktif 95 / 46 / EC (Perda Umum dina Protection of Data Pribadi) mangrupakeun Perda Uni Éropa, anu boga tujuan pikeun nyata ngaronjatkeun panyalindungan data pribadi warga. The resmi Journal of Uni Éropa ieu diterbitkeun dina 27. April 2016.

Wengkuan jeung tujuan - Ngadegkeun aturan dina panyalindungan individu kalawan hal ka ngolah data diri jeung aturan dina gerakan data pribadi. Peraturan ngajaga hak fundamental jeung kabebasan individu, fokus dina hak privacy. Gerakan bébas data pribadi di Uni Éropa teu keur panyalindungan individu kalawan hal ka ngolah data pribadi anu dugi atanapi dicaram.

wengkuan bahan - angger manglaku ka processing otomatis data pribadi pikeun ngolah non-otomatis data pribadi anu dikandung dina rékaman atawa pamadegan anu bisa kaasup kana register ka. Peraturan teu dilarapkeun ka tahap ngolah data pribadi dilumangsungkeun:

lamun mawa kaluar kagiatan anu tumiba di luar ruang lingkup hukum Uni;
Amérika anggota lamun mawa kaluar kagiatan nu digolongkeun dina lingkup Judul V, Bab 2 TEU;
a jalma alam dina kursus hiji aktivitas murni pribadi atawa somah;
otoritas kompeten pikeun kaperluan pencegahan, panalungtikan, beungeut atanapi gugatan ti nyinggung kriminal atawa dijalankeunnana hukuman pidana, kaasup panyalindungan ngalawan ancaman pikeun kaamanan tur pencegahan umum.
Ngolah data pribadi ku lembaga jeung awak Uni diatur alia antar ku Peraturan (EC) No. 45 / 2001. Peraturan (EC) No. 45 / 2001 sarta meta légal séjén Uni patali jeung ngolah sapertos data pribadi anu disaluyukeun kana prinsip na aturan Perda ieu nurutkeun ka Pasal 98. Peraturan teu mangaruhan aplikasi tina 2000 / 31 / EC.

data pribadi - clarifies Peraturan na manjangan ruang lingkup na harti data pribadi. data pribadi anu sagala informasi anu patali jeung hiji jalma alam dicirikeun atanapi diidentipikasikeunana. kituna data pribadi anu misalna. Data on éntitas légal (karyawan na geus tapi enya), data di jalma almarhum, teu informasi yén hiji jalma tinangtu moal ngaidentipikasi (misalna. Ngan ngaran umum tur surname) jeung data pribadi teu data anonim, kituna maranéhanana anu asalna ngandung kamungkinan identifying baé, tapi identifier misalna hiji di antarana ieu dihapus. Dibandingkeun praktek sabalikna saméméhna mun diréktif dina ngagolongkeun data pribadi jeung alamat IP dinamis sarta identifiers maya lianna.

Severity - Aturan The bakal jadi ngariung di entirety sarta langsung lumaku dina sakabéh Amérika Anggota.

Eusi éta - Aturan ngahartikeun prinsip tina ngolah data pribadi jeung lawfulness tina kaayaan ngolah. Ogé ngatur kaayaan disadiakeun idin express ka ngolah data na penyediaan informasi sarta akses ka data pribadi.

Hak dipilih matuh data urang - Diantarana, nu následujcí hak matuh data:

mun ngalereskeun
pikeun ngahapus (ie. katuhu bisa poho)
palarangan processing

GDPR di Républik Céko - Numutkeun papanggihan tina Kamar éta henteu acan ahir taun 2017 kesiapan pangusaha keur GDPR tinggi, sababaraha tanggung jawab anyar di wewengkon privasi meureun teu nyaho. bubuka kudu GDPR ku padagang teu nyandak leuwih ti sabulan.

Pikeun sakola, bubuka GDPR hartina gaduh perjangjian well-dijieun, sabab lamun sababaraha kolotna teu bisa satuju, ngurangan kamungkinan presentasi sakola, Anjeun bakal kedah nganggo blacking, sarta sababaraha kelas teu bisa dibere pisan. idin parental bakal perlu merlukeun, contona, dina kaayan anak ngéléhkeun hiji kompetisi matematik jeung nu diwenangkeun pikeun némbak idin parental ka publikasi hasil winners kontes na poto. Privasi di sakola mah ngan saukur ngaran barudak, tapi oge masalah ngaran kolotna. Aya résiko anu direksi sakola terus bakal salempang yen aranjeunna gaduh lepat.

RUU hukum on ngolah data pribadi disatujuan ku Pamarentah pikeun masihan idin ka ngolah data tanpa idin ti kolotna pikeun barudak ti 15 taun. RUU awal envisaged wates 13 taun, tapi ku prakarsa Kantor pikeun Protection Data Pribadi ieu ngaronjat. union perdagangan sarta asosiasi pangusaha 'nungtut wates 16 taun.

Perlindungan data pribadi dina rumah sakit, sakola jeung kotamadya kedah nonton utusan husus. Malah dina ahir September 2017 kotamadya, otoritas jeung usaha éta teu jelas kumaha éta bakal dianggo appointee kasampak naha bakal aya cukup disadiakeun, sabaraha aranjeunna ngarugikeun jeung dimana maranéhna butuh duit.

A estimasi konservatif tina waragad operasi anu nominees 600 juta, biaya sejen bakal spent dina analisis awal, komputer anyar pikeun appointees jeung software. Kusabab aya hiji kakurangan professional mumpuni, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun migunakeun kanyataan yén spesialis a tiasa dianggo pikeun gedung kota deui, tapi mungkin eta kotamadya gedé kalawan hiji appointee moal jadi cukup sarta aranjeunna kedah langkung. Departemen Interior geus Dianjurkeun yén hiji utusan pikeun digawe pikeun maksimum sapuluh kotamadya.

babagi
Patarosan ditanya