Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

PC a internet

  • Meltdown flaws kaamanan sarta Specter & Intel

    Meltdown mangrupakeun kerentanan hardware mangaruhan Intel microprocessors x86, prosesor kakuatan IBM jeung sababaraha microprocessors dumasar ARM. Hal ieu ngamungkinkeun prosés diidinan maca sakabéh mémori, sanajan upami ieu teu diwenangkeun. Meltdown mangaruhan rupa-rupa sistem. Dina waktu publikasi Pananjung ieu ngawengku sakabeh alat nu ngagunakeun ngan versi patch panganyarna tina ios, Linux, MacOS, atawa Windows. Dina [...]

deui ka puncak