Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

emas

  • Olimpiade 2018, éster Ledecká emas kadua

    Éster Ledecká juara Olimpiade ganda. Sanggeus emas di super-G jeung slalom buta meunang di papan tulis. Di final, anjeunna dielehkeun a Jörgovou Jerman. A minggu sanggeus meunangna heboh di super-G ngalaksanakeun éster Ledecká leuwih kaca hareup media dunya. Emas medali pikeun ski jeung snowboarding ngajelaskeun salaku milestone bersejarah sarta hiji pagelaran luar biasa nu urutan diantawis pangalusna Czech saingan [...]

  • Éster boga Olimpiade Ledecká 2018 emas

    Miraculously, heboh, unbelievable. Sangkan boga meunangna Olimpiade éster Ledecká di kompetisi-G super. racer Czech sumping ka Korea tarung pikeun emas on snowboard a, tapi manéhna ngajempolan dina skis. A hundredth of a ngéléhkeun kadua Austria Anna Veith tur meunang emas. Pyeongchang County, 2018 Olimpiade Usum tiis di Pyeongchang County nyaeta Ledecká geus ngajadikeun sajarah ku nu keur kahiji dina sajarah lulus ti [...]

deui ka puncak