Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

PS

  • Grand Maling Otomatis GTA 6 4 PlayStation PS4

    Grand Maling Otomatis (GTA) mangrupakeun runtuyan video game of kaulinan komputer dikembangkeun ku Digital Kuwu, Rockstar Kalér (baheulana DMA Desain) jeung diterbitkeun ku Rockstar Leeds Rockstar Kaulinan. Seri, anu jilid kahiji ieu diterbitkeun dina 1996, ngawengku lima belas kaulinan misah sarta opat ékspansi. Bagian anjeunna ngaranna Race'n'Chase 2D jeung ieu kaulinan dimana anjeun rode ti pulisi. Ieu bagian tina 1997 redesigned Grand Maling Otomatis. Runtuyan karakter game utama dubbed béntang Hollywood, [...]

deui ka puncak