Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Pchjongčchang

  • Éster boga Olimpiade Ledecká 2018 emas

    Miraculously, heboh, unbelievable. Sangkan boga meunangna Olimpiade éster Ledecká di kompetisi-G super. racer Czech sumping ka Korea tarung pikeun emas on snowboard a, tapi manéhna ngajempolan dina skis. A hundredth of a ngéléhkeun kadua Austria Anna Veith tur meunang emas. Pyeongchang County, 2018 Olimpiade Usum tiis di Pyeongchang County nyaeta Ledecká geus ngajadikeun sajarah ku nu keur kahiji dina sajarah lulus ti [...]

  • Olimpiade usum Pyeongchang County 2018 Koréa Kidul Baca leuwih>

    Olimpiade usum Pyeongchang County 2018 Koréa Kidul

    2018 Winter Olimpiade, resmina XXIII. Usum Olimpiade (평창 Korea 동계 올림픽) bakal diayakeun di Koréa Kidul Pyeongchang County. Festive zahájeníproběhne Jumaah 9. Pébruari 2018, terminasi nu lajeng bakal lumangsung 25. Pébruari 2018. Di Koréa Kidul, Olimpiade bakal dilaksanakeun pikeun kadua kalina. Olimpiade mimiti diayakeun di nagara ieu dina 1988 taun di ibukota Seoul. Kota Pyeongchang County bakal Kota Asian katilu atawa kaopat nu hosted Olimpiade Usum tiis. Sapporo éta dayeuh munggaran di Jepang dina 1972, jeung Nagano sejenna di Jepang dina 1998. Sochi, [...]

deui ka puncak