Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Kacerdasan buatan

  • kecerdasan jieunan

    Jieunan AKAL (AI Kacerdasan jieunan Inggris AI) nyaéta cabang elmu kaayaan kreasi mesin némbongkeun tanda kabiasaan calakan. Definisi "kabiasaan calakan" masih dina sawala, sakumaha paling baku migunakeun alesan manusa calakan. Kalayan konsép ieu munggaran sumping John McCarthy di 1955. panalungtikan Kacerdasan jieunan anu kacida teknis na husus, komo deui, dibagi [...]

deui ka puncak