Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Sapi Gunung Giant

Sapi Gunung Giant

by
Anjeun aya didieu:
<Back

Sapi Gunung ieu ayana amidst wangunan sumebar désa bala Upa di beulah Giant Pagunungan. Hal ieu rada drowned Lysečiny antara Wetan sarta Kulon Rusa Gunung, anu panjangna kira saratus méter luhur. Acan Massif Sapi Gunung ampir sakabéh kuriling rada jelas delimited sabudeureun lebak jero. Ngan kalér terus ka dataran nu nyambungkeun deui jeung crest linesman of Massif kana. Ti pameuntasan wates di Pomezní Boudy luhureun Sapi Gunung nyaéta ngeunaan 3,5 km di kidul.

Nepi dina dataran meungkeut lamping timur laut na tina Sapi gunung di sakabeh sisi ngalir sabudeureun walungan ngalir di lebak deeply ukiran. Di sisi kulon mangrupakeun bala Upa, kaléreun stream Rennerův jeung ka wétaneun dinten nameless Creek saméméh mawa ngaran Jerman Plader Bach. Duanana aliran ieu keur ditinggalkeun tributary bala Upa.

Sakabéh beungeut gunung dipaké pikeun jadi ditutupan ku monocultures spruce. Bagian luhur lamping sarta sababaraha geus anyar geus diberesihan tur ayeuna lalaunan katutupan clearings zarůstajícími. Panggedena sabuk leuweung sésana ieu perenahna di lamping kulon.

lamping Transportasi nu ditutupan Sapi Gunung ngajalankeun sababaraha jalan leuweung kontur nonpublic of varying kualitas. Jalan aksés utama ngabalukarkeun aranjeunna ti tonggoh. Hiking trails bagian apical sahiji gunung mah henteu.

Sapi aréa Gunung téh haratis wangunan signifikan. Di lebak, nu ti wétan meungkeut ka gunung, aya loba picturesque butagations pondok. Kalér-wétaneun gempungan ieu diwangun dina eighties garis tegangan tinggi. jangkungna munara baja kisi na has pikeun pangwangunan padesaan sabudeureun tur katingal pisan hideous.

babagi
deui ka puncak