Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Pěnkavčí Hill Giant

Pěnkavčí Hill Giant

by
Anjeun aya didieu:
<Back

Pěnkavčí Hill (Jerman Pinkenberg) mangrupakeun puncak di Républik Céko, ayana di beulah Giant Pagunungan.

Pěnkavčí mangrupakeun salah sahiji highlights tina pommel dilegaan kidul lajeng tenggara arah gunung pangluhurna di Snezka Giant Pagunungan. Kusabab éta ngeunaan 5 kilométer. Ti tatangga bohong kaler Gunung Rose misahkeun sela deet kalawan jangkungna kira-kira 1040 méter. Arah tenggara kana sela misahkeun meungkeut Beureum Hill geus élévasi appreciable na lamping steeper. korsi ieu ayana di hiji luhurna ngeunaan 900 méter. Séjén Pěnkavčího pasir lamping nu élévasi lungkawing tur considerable.

Salian kulon jeung kidul-wétan, nu disambungkeun hucu meungkeut nyaeta Penkavci luhur dikurilingan ku lebak jero. Ka kalér geus bypassed watercourses di garis Messner solokan - Rusa Creek - Mala Upa, nu di sisi sabalikna tina sabudeureunana Beureum Hill ngagabung kana Upa badag. Handap lamping kidul pasir ngalir ngan disebutkeun Upa.

leuweung spruce ieu punctuated ku sababaraha clearings. Dina lamping tenggara ti chalets gunung caket dieu di lokasi Pěnkavčí Hill sarta John ditandé lumangsung jukut.

Pěnkavčího aréa pasir pinuh jalan leuweung qualities béda. Nu pang pentingna nyaeta jalan ngarah tina Portášových Bud John ditandé nu manjangan kidul ti luhur jeung nu dipingpin ku sholawat jalan satapak konéng-ditandaan ka confluence of Śnieżka up. Héjo jalan satapak descends sapanjang lamping kalér Portášových Bud kana kurban Mill.

Di sakuriling tina sela antara Pěnkavčím jeung Beureum Hill mangrupakeun kampung gunung Pěnkavčí Hill sarta John ditandé, deukeut sela gunung, teras Grup Rose Bud Portášových. Utamana dina lamping kidul jeung wétan anjeun bakal manggihan wewengkon badag sabudeureun kampung Upa (bagian lokal tina Pec pod Sněžkou) jeung bala Upa

Antara Great Úpou Portášovými Boudy kabuka ropeway panumpang. Di wewengkon diwangun-up aya sababaraha lifts ski leutik.

babagi
deui ka puncak