Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Kawijakan privasi

Kawijakan privasi

Server PetrPikora.com kanggo Anjeun HSTS téhnologi aman kaamanan pangluhurna (HTTP ketat Kaamanan Angkutan).HTTP Kaamanan Angkutan ketat(HSTS) Dupi hiji elmu dina mékanisme kaamanan nu ngajaga komunikasi jaringan antara hiji web browser sarta web server saméméh serangan downgrade na simplifies panyalindungan ngalawan sambungan nyulik (ie.cookie ayana pangbajak). mékanisme nu ngamungkinkeun server Web ngalaksanakeun browser nu komunikasi ngan liwat hiji sambungan HTTPS énkripsi, sarta maréntah kaluar mindahkeun data ngaliwatan hiji protokol HTTP aman. HSTS ditetepkeun ku RFC 6797. The server Web diaktipkeun ku ngagunakeun HSTS lulugu HTTPKetat-Angkutan-Kaamanan,anu nilaina ngahartikeun periode waktos salami browser hijina bisa ngakses server aman. HSTS mantuan ngajaga aplikasi Web ngalawan sababaraha pasif (wiretapping) jeung serangan jaringan aktip.Hatur nuhun mékanisme HSTS ngabogaan striker anu ngagunakeun lalaki-di-nu-tengah serangan, pisan ngurangan Chances yén newak tina sagala requests atanapi tungtutan dikirim antara pamaké sarta aplikasi wéb. Urang ngeunaan miara kaamanan anjeun!

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

website urang ngumpulkeun informasi di handap ngeunaan kadatangan anjeun:

Informace, které jsou nepovinné a jenž uživatelé poskytují dobrovolně. Jedná se o jméno, případně přezdívku, e-mailovou adresu, popřípadě adresu webové stránky. Toto jsou dobrovolně poskytnuté informace pro pro účast v komentářích Ke článku, popřípadě pro odběr odpovědí k těmto komentářům av návštěvní knize.

Passively dikumpulkeun informasi (ie. Ditampa tanpa anjeun aktip nyadiakeun informasi) ngagunakeun rupa-rupa téknologi jeung mean, saperti Alamat Internet Protocol, cookies, Internet Tag batur. Inpo ieu bakal ngidinan eusi tukang ngaput leuwih alus pikeun urang Sunda jeung bakal mantuan advertisers jeung sponsor leuwih alus ngarti datang urang .

Na těchto webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které Vas zajímají.

Google, salaku ngajual pihak katilu, maké ngawula ka Iklan dina loka ieu cookies. DART cookie nyandak Google bisa ngawula ka Iklan pikeun pamaké dumasar kana kunjungan maranéhna pikeun loka ieu situs séjénna di Internét.

Pamaké bisa macaSarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun iklan jeung Google Network Eusipamakéan cookie DARTunsubscribe.

Lolobana panyungsi nu otomatis disetel pikeun nampa payil cookie, tapi panyungsi anjeun bisa disetel ka nolak sadaya cookies atawa nembongkeun yen cookie hiji keur dikirim. Sababaraha fitur sarta ladenan Google bisa jadi teu fungsi bener lamun cookies Anjeun ditumpurkeun.

Upami Anjeun hoyong, kapaningkar payil cookie ti Google NyaritaGDN ngaliwatanNampik DoubleClick cookies.

Iklan cookie milih-kaluar plugin permanentně zakáže v internetových prohlížečích Firefox mangrupa Internet Explorer záznam "DoubleClick cookie", který je využíván Googlem pro vyhodnocení návštěvnosti odkazů a následně Pak pro reklamní účely.

saha kami

Dina bagian ieu, anjeun kedah nyabit URL loka anjeun, sakumaha ogé nami perusahaan, organisasi atawa individu nu ngoperasikeun situs Wéb sarta informasi kontak bener.

Jumlah informasi nu bakal perlu nyadiakeun bakal rupa-rupa gumantung kana aturan Éropa atawa nasional jeung hukum. Contona, Anjeun kudu nyadiakeun alamat fisik, angka idéntifikasi.

Disarankeun téks:Alamat web urang nyaeta: https://petrpikora.com.

Naon informasi pribadi urang kumpulkeun na naha urang kumpulkeun deui

Dina bagian ieu anjeun kudu nunjukkeun naon informasi pribadi urang kumpulkeun ti nu na datang loka. Eta meureun, contona, transaksi data - informasi beuli; data teknis - informasi ngeunaan cookies; sarta informasi pribadi - pamaké akun informasi jeung email alamatna.

Ogé, anjeun ogé kudu méré informasi ngeunaan kempelan jeung neundeun data pribadi sénsitip, kayaning data ngeunaan kaséhatan.

Salian disclosing data pribadi Anjeun ngumpulkeun, éta kudu dicatet, naha urang kumpulkeun eta. kieu kedah tumut kana akun boh dasar hukum pikeun kempelan jeung neundeun data pribadi, atawa idin aktif ti pamaké.

data pribadi anu ngan dijieun interaksi pamaké kalawan loka Anjeun. data pribadi anu dihasilkeun ku proses industri kayaning bentuk kontak, komentar, cookies, analytics study tur data ti pihak katilu.

Sacara standar, WordPress henteu ngumpulkeun informasi pribadi wae ngeunaan datang sarta ngumpulkeun wungkul data dipintonkeun dina kaca administrasi "profil" kanggo pamaké kadaptar. Sanajan kitu, sababaraha plugins Anjeun bisa ngumpulkeun informasi pribadi. Handap kudu nambahan informasi relevan nu pakait.

comments

Dina subsection ieu, anjeun kedah nangtang informasi naon anu dirékam ngaliwatan komentar. Handap urang nempatkeun informasi ngeunaan naon ngumpulkeun WordPress dasar.

Disarankeun téks:Nalika datang nambah komentar ka ramatloka ieu, data dikumpulkeun dina wujud ditémbongkeun keur mairan browser alamat jeung antibaktéri pamaké IP string watesan nganjang salajengna urang, nu mantuan pikeun ngadeteksi spam.

jasa Gravatar bisa disadiakeun ku hiji ranté anonim diwangun ku alamat surélék anjeun (disebut oge hashes), nu ngidinan keur nangtukeun mun jasa ieu Anjeun pake. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan layanan Gravatar anu sadia di dieu: https://automattic.com/privacy/. Saatos persetujuan ti komentar anjeun ku gambar profil anjeun katingali ka publik dina konteks komentar Anjeun.

media

Dina subsection ieu, anjeun kedah nangtukeun informasi naon bisa jadi diungkabkeun ka pamaké nu bisa unggah payil media. Sakabéh payil diunggah téh biasana aya masarakat awam.

Disarankeun téks:Mun anjeun muatkeun gambar mun ramatloka ieu, anjeun kudu nyingkahan muatkeun gambar kalawan informasi lokasi study (GPS EXIF). Datang ka loka bisa ngundeur tur nempo data wae dina lokasi nu gambar dina loka.

formulir kontak

WordPress sacara standar teu ngahubungan bentuk. Lamun make plugin nu ngahubungan, make subsection ieu nangtukeun naon data pribadi anu dirékam lamun batur submits bentuk kontak, sarta sabaraha lila informasi ieu dipikagaduh. Contona, anjeun bisa nangtukeun nu tetep bentuk informasi kontak narima pikeun sawatara waktu, keur kaperluan layanan palanggan, tapi anjeun teu make inpo ieu keur kaperluan marketing.

cookies

Dina subsection ieu, anjeun kedah nunjukkeun nu cookies migunakeun loka Anjeun, kaasup oge nu nyieun plugins anjeun, média sosial sarta analytics. Di handap ieu mangrupa cookies ku installs standar tina WordPress.

Disarankeun téks:Mun situs urang Anjeun nambahkeun komentar, anjeun tiasa ngaktipkeun nyimpen ngaran, alamat surélék tur jaba di cookies. Ku cara kieu urang cobaan pikeun ngaronjatkeun kanyamanan Anjeun mun anjeun masangkeun comment anyar, mangka anjeun moal kudu eusian data ieu. cookies ieu bakal boga kahirupan sataun.

Upami Anjeun gaduh hiji akun tur log asup pikeun situs ieu, urang nangtukeun hiji cookie samentara pikeun pariksa yen panyungsi anjeun narima cookies. cookie Ieu ngandung euweuh inpo pribadi, sarta lamun Anjeun nutup browser eta dibatalkeun.

Lamun anjeun log asup pikeun nyetél sababaraha cookies pikeun nyimpen layar inpo login sareng setelan tampilan Anjeun. Login cookies boga hirup dua poé, sarta cookies on setélan tampilan anjeun boga lifespan tina sataun. Lamun mastikeun nu "Inget Me", langganan anjeun bakal lepas salila dua minggu. Mun anjeun kaluar ti akun anjeun, login cookies nu dihapus.

Lamun ngédit atawa nyebarkeun hiji artikel anu bakal disimpen di cookie panyungsi anjeun salajengna. cookie dina henteu ngandung sagala data pribadi jeung saukur nujul kana pos ID, anjeun kakarék diédit. Nya wayahna sanggeus 1 poé.

Eusi study tina situs séjénna

Disarankeun téks:Éntri dina situs ieu bisa ngandung eusi study (contona, video, Gambar, artikel, jsb). Eusi study tina situs web lianna behaves dina cara nu sarua salaku lamun nganjang geus dilongok situs séjén.

jaba ieu bisa ngumpulkeun informasi ngeunaan anjeun migunakeun cookies, putting tambahan tracking pihak-katilu jeung lagu interaksi anjeun kalawan eusi study ieu, kaasup tracking tina interaksi jeung eusi study, lamun boga akun tur asup ka website.

analytics

Dina subsection ieu, anjeun kedah nunjukkeun nu alat analitis Anjeun nganggo, kumaha pamaké tiasa milih kaluar tina tracking, sarta ogé kedah nyadiakeun tumbu ka kawijakan privasi nu disadiakeun ku panyadia anjeun tina jasa analitik.

Sacara standar, WordPress henteu ngumpulkeun data analitik. Sanajan kitu, loba rekening hosting ngumpulkeun sababaraha data anonim. Ogé, anjeun tiasa masang plugin WordPress anu nyadiakeun layanan analysis. Dina hal ieu di dieu, nambahan informasi keur plugin ieu.

Kalayan saha urang bagikeun informasi Anjeun

Dina bagian ieu anjeun kudu nyadiakeun nami na daptar sadaya panyadia pihak katilu jeung saha maneh bagikeun hiji data Web, kaasup mitra, jasa awan, gateways mayar na panyadia ladenan pihak-katilu, sakaligus nangtukeun informasi naon babagi kalawan aranjeunna sarta naha. Mun mungkin, mangga nyadiakeun Tumbu ka kawijakan privasi sorangan.

WordPress sacara standar teu masihan saha informasi pribadi wae.

Sabaraha lami do kami tetep data anjeun

Dina bagian ieu anjeun kudu ngajelaskeun sabaraha lila anjeun neundeun informasi pribadi dikumpulkeun atawa diolah ku situs ieu. Bari anjeun diperlukeun pikeun mibanda jadwal a, kalawan informasi salami anjeun tetep tiap data diatur tur naha anjeun tetep, informasi ieu bisa jadi teu didaptarkeun di dieu. Contona, Anjeun bisa hayang nunjukkeun nu tetep rékaman bentuk kontak salila genep bulan, sataun data analitik jeung rékaman ti customer purchases kurun waktu sapuluh taun.

Disarankeun téks:Lamun ditambahkeun komentar, komentar na metadata disimpen salamina. Data nu disimpen keur pangakuan otomatis tur persetujuan ti turutan-up komentar, tinimbang nahan antrian moderation.

Pikeun saha waé nu ngadaptar dina situs ieu (lamun boga pilihan ieu), oge urang nyimpen data pribadi anu muncul dina profil pamaké anjeun. Sadaya pamaké bisa ningali iraha wae, ngaropéa atawa ngahapus data pribadi Anjeun (kalawan iwal anu aranjeunna moal bisa ngarobah ngaran pamaké anjeun). pangurus situs ogé bisa nempo inpo ieu jeung ngaropéa.

Naon hak anjeun?

Dina bagian ieu anjeun kudu ngajelaskeun naon pamaké hak mibanda leuwih data maranéhanana jeung kumaha maranéhna bisa nu dipake hak maranéhanana.

Disarankeun téks:Upami Anjeun gaduh akun di loka ieu atanapi anjeun nambahkeun komentar, anjeun tiasa nerapkeun pikeun meunangkeun éta file ékspor inpormasi pribadi nu urang tahan upami anjeun, kaasup sakabeh informasi nu nyadiakeun ka urang. Anjeun oge bisa menta ngaleupaskeun informasi pribadi wae nu urang tahan ngeunaan anjeun. pilihan ieu teu kaasup informasi anu urang diwajibkeun tetep administratif, alesan légal atawa kaamanan.

Dimana pikeun ngirim data anjeun?

Dina bagian ieu anjeun kudu nyadiakeun sagala Mindahkeun data dina situs anjeun luar Uni Éropa sarta ngajelaskeun cara nu data ditangtayungan ku standar Éropa panyalindungan data pribadi. bagian ieu bisa ngawengku web Anjeun hosting, jasa gudang awan, atawa pihak katilu nu lian.

hukum panyalindungan data Éropa merlukeun informasi ngeunaan populasi Éropa nu ditransfer luar Uni Éropa nu ditangtayungan ku aturan jeung hukum anu sarua sakumaha lamun data anu dumasar di Éropa. Kituna, salian putting data lokasi, Anjeun kudu ngajelaskeun kumaha anjeun mastikeun yén standar ieu patepung, boh ku anjeun atanapi pihak katilu, paduli naha hiji perjangjian kayaning klausa panyalindungan privasi kontrak modél atawa mengikat aturan perusahaan .

Disarankeun téks:komentar nganjang bisa dikawasa ngaliwatan layanan deteksi spam otomatis, nu bisa jadi ayana mancanagara.

wincik kontak Anjeun

Dina bagian ieu anjeun kudu nyadiakeun metoda kontak pikeun masalah privacy. Lamun diwajibkeun mibanda hiji appointee, ogé nunjukkeun ngaran maranéhanana sarta informasi kontak nu lengkep.

inpo tambahan

Lamun make ramatloka pikeun tujuan komérsial jeung kaayaan kempelan kompléks atawa ngolah data pribadi, kudu salian prinsip anjeun ogé kaasup informasi di handap.

Kumaha urang ngajaga inpo pribadi Anjeun

Dina bagian ieu anjeun kudu ngajelaskeun ukuran naon geus Anjeun candak ngajaga data pamaké. Anjeun tiasa, contona, inpo dina ukuran teknis, kayaning:. Enkripsi; Ukuran Kaamanan kayaning auténtikasi multi faktor; jeung ukuran lianna kayaning latihan karyawan di privacy. Lamun geus dijieun assessment dampak dina privacy, anjeun rék nyebut.

Naon prosedur urang keur bocor informasi

Dina bagian ieu anjeun kudu ngajelaskeun naon prosedur nu sadia pikeun alamat leakage data, naha nyata atawa poténsi, kayaning sistem ngalaporkeun internal, mékanisme tina kontak atanapi ganjaran pikeun nyungsi bug.

Ti mana pihak katilu ngumpulkeun informasi pribadi?

Mun situs anjeun narima data pamaké ti pihak katilu, kaasup advertisers, informasi ieu kudu kaasup kana bagian tina bewara privasi anjeun, nu ngurus data pihak-katilu.

Keur naon urang nyadiakeun kaputusan otomatis jeung / atawa data pamaké Profil

Mun anjeun nyadiakeun ladenan nu kaasup kaputusan otomatis - contona, sahingga para nasabah panawaran pikeun kiridit atawa ngumpulkeun data ka profil iklan - Anjeun kudu nyimpen prosés ieu, sarta ngawengku informasi ngeunaan cara inpormasi ieu dipaké, naon dijieun kaputusan pikeun data ieu aggregated na naon hak maranéhna mibanda pamaké tina kaputusan tanpa intervensi manusa.

kawajiban Émbaran pikeun industri diatur

Mun anjeun anu anggota industri diatur atawa lamun anu poko keur hukum séjén ngeunaan privacy, Anjeun bisa jadi dipenta pikeun nyingkab informasi diperlukeun di dieu.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun PetrPikora.com

Lamun merlukeun informasi sagala beuki atawa mibanda patalékan ngeunaan kawijakan privasi urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami ku email dikalaluasaan.

Dina www.PetrPikora.com we Pertimbangkeun Nu privasi datang urang jadi Adé penting. dokumén kawijakan privasi ieu Ngagambarkeun di jéntré Tipe Sejenna Personal ieu dikumpulkeun sarta Kacatet ku www.PetrPikora.com jeung kumaha ieu kami nganggo eta.

log Payil
Kawas loba loka ramat séjén, www.PetrPikora.com ngajadikeun pamakéan payil log. payil ieu Merel log datang ka loka - Biasana prosedur baku for jeung sya hosting jeung bagian hosting analytics ladenan sacara. Inpo di jero payil log ngawengku (IP) Alamat protokol internet, tipe browser, Internet Service Provider (ISP), tanggal / time cap, Ngarujuk / Kaca kaluar, jeung kamungkinan jumlah clicks. Inpo ieu dipake pikeun The nganalisis tren, administer loka, gerakan lagu pamaké kira-kira loka, jeung ngumpulkeun informasi demografi. Alamat IP, kasaatan sareng inpo nu sejenna teu numbu ka informasi nu mana wae nu Éta Pribadi diidentipikasikeunana.

Cookies jeung Beacons Web
www.PetrPikora.com migunakeun cookies pikeun nyimpen informasi ngeunaan datang 'karesep, ka catetan informasi husus-pamaké dina kaca Nu nu nganjang loka aksés atawa kunjungan, jeung pribados atawa ngaluyukeun eusi kaca web urang dumasar kana datang' tipe browser atawa inpo sejenna nu nu nganjang nu ngirimkeun via browser maranéhanana.

DoubleClick DART cookie

→ Google, salaku ngajual pihak katilu, migunakeun cookies pikeun ngalayanan Iklan on www.PetrPikora.com.
→ pamakéan Google tina cookie DART nyandak ka ngawula Iklan mun datang loka urang urang dumasar kana datangna Maranéhna keur www.PetrPikora.com na situs séjén dina Internet.
→ Pamaké Dupi milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi jaringan ad na kandungan Google dina URL Nuturkeun -http://www.google.com/privacy_ads.html

Advertising Mitra urang

Sababaraha mitra pariwara urang Dupi make cookies jeung beacons web dina loka urang. mitra pariwara urang di antarana .......

  • Google

Bari unggal mitra iklan ieu boga Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sorangan pikeun situs maranéhanana, hiji sumberdaya diropéa sarta hyperlinked dijaga dieu:Kawijakan privasi.
Bisa anjeun konsultasi Listing ieu pikeun manggihan kawijakan privasi keur unggal mitra pariwara tina www.PetrPikora.com.

Ieu ad pihak-katilu server atawa jaringan ad make téknologi dina advertisements masing-masing maranéhanana jeung Tumbu Nu Kaciri dina www.PetrPikora.com jeung Nu anu Langsung dikirim ka panyungsi anjeun. Maranéhanana Otomatis narima alamat IP anjeun Lamun ieu lumangsung. téknologi lianna (saperti cookies, JavaScript, atawa Beacons Web) Bisa Oge Kudu Dipaké ku jaringan ad pihak-katilu loka urang pikeun ngukur éféktivitas kampanye pariwara maranéhanana jeung / atawa ka pribados eusi pariwara nu tempo dina loka.

www.PetrPikora.com boga aksés atawa kadali leuwih cookies dalil Nu anu Dipaké ku advertisers pihak-katilu.

Partéi Katilu Kawijakan Privasi

Anjeun kudu menta nasehat ka kawijakan privasi masing-masing tina ieu server ad pihak-katilu pikeun émbaran leuwih lengkep dina amalan Maranéhna ogé keur parentah tentang kumaha carana milih-kaluar prakték Tangtu. kawijakan privasi www.PetrPikora.com urang teu dilarapkeun ka, sarta kami henteu bisa ngadalikeun kagiatan, kasaatan atanapi situs web lianna advertisers. Mungkin anjeun manggih Listing tina kawijakan privasi dalil komprehensif sarta Tumbu Maranéhna dieu:Sponsor Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Mun hayang nepi ka mareuman cookies, anjeun dina Méi tina individu ngaliwatan pilihan panyungsi anjeun. Inpo nu leuwih wincik tentang manajemén cookie ngabogaan panjalajah web husus bisa kapanggih dina situs web masing-masing dina panyungsi '.Naon Dupi Cookies?

Sejenna Anak
Simkuring yakin hal anu penting pikeun méré panangtayungan ditambahkeun pikeun barudak online. Urang ajak kolot jeung wali méakkeun waktu online kalawan barudak maranéhanana pikeun niténan, ilubiung dina jeung / atawa ngawas sarta pituduh aktivitas online maranéhanana. www.PetrPikora.com teu knowingly ngumpulkeun sagala informasi diwanoh pribadi ti barudak di handapeun umur 13. Mun indung atawa wali percaya yén www.PetrPikora.com boga databés na inpo pribadi-diwanoh sahiji anak di handapeun umur 13, mangga ngahubungan kami langsung (ngagunakeun kontak dina ayat kahiji) jeung urang make usaha pangalusna kami mun promptly dipiceun informasi misalna tina rékaman urang.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online Ngan
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngan manglaku ka Kagiatan online urang jeung sah pikeun datang ka website urang jeung informasi Ngeunaan babarengan jeung / atawa dikumpulkeun aya. kawijakan ieu teu panawaran informasi dikumpulkeun mana wae offline atawa via saluran lian ti website ieu.

idin
Ku cara make website urang, Anjeun hereby ijab kabul kana kawijakan privasi urang jeung satuju kana watesan ANAK.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online disatujuan Loka

Update
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dimutakhirkeun pamungkas dina: Minggu, August 27th, 2017.
Kudu we ngamutahirkeun, ngajadikeun amandemen atawa jieun perobahan nu mana wae kana kawijakan privasi urang, robah Maranéhanana baris dipedalkeun dieu.

sampel ieu ngawengku dasar basa sabudeureun naon toko data pribadi Anjeun Dupi jadi ngumpulkeun, babagi jeung nyimpen, kitu ogé WHO Dupi gaduh akses ka data Éta. Gumantung kana naon setélan nu diaktipkeun jeung Mana plugins tambahan anu dipaké 'informasi husus dibagikeun ku toko anjeun bakal rupa-rupa. Urang nganjurkeun konsultan jeung pangacara anu Nalika Tangtukeun naon nyingkab informasi dina kawijakan privasi Anjeun.

Urang ngumpulkeun informasi ngeunaan anjeun Salila prosés Checkout on toko urang.

Naon urang kumpulkeun jeung toko

Bari maneh didatangan situs urang, urang gé lagu:

  • Produk Anjeun geus ditempo: urang gé nganggo ieu, contona, némbongkeun Anjeun produk Anjeun geus anyar ditempo
  • Lokasi, alamat IP na panyungsi tipe: urang gé nganggo ieu Maksud kawas estimasi pajeg na pengiriman barang
  • Alamat pengiriman barang: urang gé ménta Anjeun pikeun nuliskeun kalawan ieu urang tiasa, upamana, estimasi pengiriman barang saméméh anjeun nempatkeun hiji urutan, jeung ngirim Anjeun ordo!

Urang ogé gé nganggo cookies pikeun ngalacak eusi karanjang bari nu nuju browsing ka loka urang.

Catetan: Dupi rék salajengna jéntré kawijakan cookie anjeun, sarta ieu numbu eta bagian Éta ti dieu.

Lamun anjeun mésér ti kami, kami bakal nanya ka Nyadiakeun informasi Kaasup ngaran anjeun, alamat tagihan, alamat pengiriman barang, alamat surélék, nomer telepon, kartu kiridit / rinci mayar tur informasi akun pilihan kawas ngaran pamaké sarta sandi. Ieu gé nganggo inpormasi ieu Maksud, kayaning Microsoft, nyaéta:

  • Kirim surélék Anjeun inpo tentang akun anjeun sarta urutan
  • Ngabales requests anjeun, Kaasup Refunds na keluhan
  • pangmayaran prosés jeung Nyegah panipuan
  • Nyetél akun anjeun toko kami
  • Urang matuh naon Kawajiban légal kami boga, kayaning Microsoft ngitung pajeg
  • Ningkatkeun kurban toko kami
  • Kirim surélék anjeun pamasaran pesen, upami anjeun milih pikeun nampa eta

Lamun nyieun hiji akun, urang baris nyimpen ngaran, alamat, email jeung telepon angka anjeun, Mana bakal dipaké pikeun populate nu Checkout pikeun pesenan hareup.

Umumna Urang nyimpen informasi ngeunaan nuhun salami urang peryogi informasi keur Maksud keur Mana urang kumpulkeun na make eta, sarta kami teu smsan diperlukeun neruskeun tetep eta. Contona, urang baris nyimpen informasi supados taun XXX keur pajeg na akuntansi Maksud. Ieu ngawengku ngaran anjeun, alamat surélék tur tagihan jeung pengiriman barang alamat.

Ogé urang bakal nyimpen komentar atanapi marios artikel, upami anjeun milih ninggalkeun eta.

Anu dina tim kami boga aksés

Anggota tim kami boga aksés kana informasi nu Nyadiakeun kami. Contona, duanana Kuncén sarta Toko Gerentes bisa ngakses:

  • Mesen informasi kawas naon ieu Dibeuli, Nalika ieu Dibeuli na Dimana Eta kudu dikirim, sarta
  • Inpo customer kawas ngaran anjeun, alamat surélék, sarta tagihan jeung informasi ongkos.

anggota tim kami boga aksés ka Inpo ieu mantuan minuhan pesenan, Refunds prosés sarta ngarojong anjeun.

Keur naon urang bagikeun ku batur

Dina bagian ieu nu kedah lambar WHO anjeun kalawan babagi data, sarta pikeun tujuan naon. Ieu bisa ngawengku, tapi Dupi teu dugi ka, analytics, pamasaran, gateways pamayaran, panyadia pengiriman barang, sarta pihak katilu embeds.

Urang babagi inpormasi kalawan pihak katilu WHO Nyadiakeun mantuan kami pesenan urang jeung jasa toko ka anjeun; contona -

pangmayaran

Dina subsection ieu anjeun kudu daptar Mana katilu pihak prosesor mayar nu nuju ngagunakeun eta nyandak pangmayaran on dalil toko anjeun saprak data cecekelan Méi customer. Simkuring geus kaasup PayPal sabagé conto, tapi anjeun kudu nyabut ieu lamun nuju teu maké PayPal.

Simkuring nampi bayaran ngaliwatan PayPal. Nalika ngolah pangmayaran, sababaraha data Anjeun bakal ngaluluskeun hiji Émbaran PayPal kaasup dibutuhkeun pikeun ngolah mayar atanapi rojongan, kayaning Microsoft The total meuli jeung tagihan informasi.

Mangga ningaliSarat jeung Kaayaan Pamakéan PayPalpikeun leuwih rinci.

Ku ngagunakeun extension ieu, anjeun bisa jadi nyimpen data pribadi atawa babagi data kalawan layanan éksternal.Leuwih jéntré ngeunaan cara pungsina leres, Kaasup naon Dupi rék kaasup dina kawijakan privasi Anjeun.

Sumber: slaider Revolusi

Bisi nu nuju maké Google Web fon (standar) atawa maén video atawa sora via YouTube atawa Vimeo dina Révolusi slaider kami nyarankeun pikeun nambahkeun frase pakait téks kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anjeun:

YouTube

ramatloka urang migunakeun plugins tina YouTube, Mana ieu dioperasikeun ku Google. Operator ti kaca sareng YouTube LLC, 901 Cherry Ave., Tasikmalaya Bruno, CA 94066, AS.

Lamun didatangan ku salah sahiji kaca kami featuring plugin YouTube, sambungan ka server YouTube ieu Didirikeun. Di handap ieu server YouTube informed ngeunaan Mana kaca kami geus dilongok nagara.

Lamun nuju asup ka akun YouTube anjeun, YouTube ngidinan Anjeun pikeun ngahubungkeun kabiasaan browsing Anjeun Langsung kalayan profil pribadi Anjeun. Anjeun tiasa Nyegah ku logging kaluar tina akun YouTube Anjeun.

YouTube ieu Dipaké pikeun mantuan nyieun Website kami pikaresepeun. Ieu constitutes minat diyakinkeun nurutkeun ka Art. 6 (1) (f) DSGV.

Inpo Salajengna ngeunaan nanganan data pamaké bisa kapanggih dina deklarasi panyalindungan data tina YouTube sahandapeunhttps://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

ramatloka urang migunakeun fitur disadiakeun ku Vimeo video portal. jasa ieu disadiakeun ku Vimeo Inc., 555 18th West Street, New York, New York 10011, AS.

Lamun didatangan ku salah sahiji kaca kami featuring colokan-na Vimeo, sarta sambungan ka server anu Didirikeun Vimeo. Di dieu situs Vimeo ieu informed ngeunaan Mana kaca kami geus dilongok nagara. Dina adisi, Vimeo bakal nampa Alamat IP anjeun. Ieu ogé lumaku lamun teu asup ka Vimeo Lamun anjeun didatangan plugin urang atawa teu boga akun Vimeo. Inpo ieu dikirimkeun ka Vimeo sarta server di AS, Dimana Ieu disimpen.

Lamun asup ka akun Anjeun Vimeo, Vimeo ngidinan Anjeun pikeun ngahubungkeun kabiasaan browsing Anjeun Langsung kalayan profil pribadi Anjeun. Anjeun tiasa Nyegah ku logging kaluar tina akun Vimeo Anjeun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha cara ngadamel data pamaké, mangga tingal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan di Vimeohttps://vimeo.com/privacy.

Fon Web Google

Pikeun ngagambarkeun seragam of fon, kaca ieu migunakeun fon web disadiakeun ku Google. Lamun anjeun muka kaca, panyungsi anjeun beban fon nu required kana tampilan cache teks na fon web browser anjeun neuleu.

Pikeun tujuan ieu panyungsi anjeun geus Ngadegkeun sambungan langsung ka server Google. Google kituna Janten sadar Éta kaca web urang ieu diaksés via Alamat IP anjeun. Pamakéan fon Web Google geus rengse di minat hiji presentasi seragam jeung pikaresepeun di plugin urang. Ieu constitutes minat diyakinkeun nurutkeun ka Art. 6 (1) (f) DSGV.

Mun panyungsi anjeun teu ngarojong fon web, sarta standar font anu dipaké ku komputer.

Inpo Salajengna ngeunaan nanganan data pamaké, bisa kapanggih dinahttps://developers.google.com/fonts/faqsarta di kawijakan privasi Google dinahttps://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Dina kaca urang, plugins sahiji jaringan sosial SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) Dupi jadi terpadu. The SoundCloud plugins bisa Diakuan ku logo SoundCloud dina situs urang.

Lamun anjeun didatangan situs urang, sambungan langsung Antara panyungsi anjeun sarta server anu SoundCloud Didirikeun via plugin nu. Ieu nyandak SoundCloud pikeun nampa informasi yen Anjeun gaduh dilongok situs urang ti alamat IP Anjeun. Lamun klik dina "Resep" atawa "Bagikeun" tombol bari anjeun asup kana akun SoundCloud anjeun, anjeun tiasa numbu eusi kaca urang pikeun profil SoundCloud Anjeun. Ieu hartina SoundCloud tiasa ngahubungkeun kunjungan ka kaca kami kalawan Rekening pamaké anjeun. Simkuring hoyong nunjuk kaluar Éta, salaku panyadia kaca dalil, urang kudu henteu pangaweruh eusi data dikirimkeun atawa kumaha eta bakal dipake ku SoundCloud. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kawijakan privasi SoundCloud urang, mangga buka https://soundcloud.com/pages/privacy.

Mun anjeun teu hoyong SoundCloud mun dikaitkeun datangna anjeun ka situs urang ku akun SoundCloud Anjeun, mangga kaluar ti akun SoundCloud Anjeun.

babagi
Mangga antosan ...
deui ka puncak