WordPress

Anjeun aya didieu:
<Back

WordPress téh muka sistem penerbitan eusi sumber bébas ditulis dina PHP jeung MySQL sarta dimekarkeun dina Lisénsi GPL. Ieu téh mangrupa panerus resmi b2 / cafelog sarta ngabogaan pamaké sarta pamekar komunitas ageung. Undeuran Vérsi 4.7 édisi nyalira ngahontal tina ampir 36 juta.

Numutkeun statistik resmi, mangka dipake salaku CMS pikeun leuwih ti 27% tina situs web di dunya sahingga overcomes nu open source CMS kawas Joomla atanapi Drupal, nu nyepeng dina tilu persen.

fitur dasar

  • Sistim kabuka sumber, aya haratis, saha bisa mantuan kalawan pamutahiran éta
  • luyu jeung standar XML, XHTML na CSS
  • manajer link terpadu
  • galeri média terpadu (manajemén gambar na ngedit dasar langsung dina sistem manajemen eusi, kreasi otomatis tina gambar leutik dimensi diartikeun)
  • Struktur Tumbu permanén ka mesin pencari Internet ramah tur customizable
  • rojongan pikeun plugins manjangkeun fungsionalitas - nu Repository resmi nyaéta sadia pikeun aranjeunna ampir 50 000
  • Ngarojong téma
  • blok rojongan fungsi -. disebutna widget (misalna tulisan panungtungan, teks custom, Listing RSS, jsb.)
  • kamungkinan pikeun nyimpen seratan kana kategori (jeung ngalakukeun leuwih sakaligus)
  • kamampuh pikeun nambahkeun kontribusi labél (tag) pikeun ngaronjatkeun navigasi
  • Anjeun tiasa nyieun hiji hirarki (tangkal) kaca
  • Pilarian dina ramatloka
  • Rojongan pikeun trackback na pingback (otomatis ngirim eusi anyar tina jasa éksternal jeung resi bewara lamun batur dina kaca tumbu)
  • Nyaring pormat typographic sarta gaya tulisan
  • Rojongan inserting eusi éksternal kalawan oEmbed
  • rojongan pikeun sababaraha pamaké akun nu statusna béda
babagi
tags: