Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Žalský tulang tonggong

  • Žalský tulang tonggong Baca leuwih>

    Žalský tulang tonggong

    Žalský sholawat (Jerman Heidelbergkamm) nyaéta hiji kacamatan geomorphological Giant. Lokasina di bagian sentral dina Králové panganteur na Liberec wewengkon. Žalský deui milik sakabeh geomorphological Giant Pagunungan jeung pommel Giant Pagunungan podcelku. Ti Montenegrin dataran luhur di wétan ti lebak Elbe misahkeun eta ti dataran luhur kidul Crosswords korsi Lánovská, ti pasir Studenecké jeung Wolf deui ka Jawa Barat [...]

deui ka puncak